Studiemogelijkheden in Spanje

Droom jij ervan om te studeren in Spanje? Maak deze droom waar en vertrek naar deze populaire bestemming! In dit vakantieland kun jij natuurlijk genieten van de zon, zee, strand maar ook van de prachtige cultuur die het land te bieden heeft. Ga studeren in Barcelona en bezoek het prachtige Sagrada Familia of ga naar de bekendste fotospot van Valencia en poseer voor de prachtige Cuidad de las Artes y Ciencias. In Spanje zit je als student goed, het land kent een bruisend studentenleven met veel feesten en volle terrassen. Geniet van de kannen Sangria, eet Paella, dans de Tango en rust in de middag even uit tijdens de siësta. Spanje is dé ideale plek om nieuwe (internationale) vrienden te maken.

Kies jouw ideale studiebestemming. Met ons wereldwijde netwerk is er altijd een college of universiteit die bij jou past. De Spaanse steden zijn echt geweldig om je studietijd door te brengen. Of je nu kiest voor de grote en populaire stad Barcelona, of juist voor de wat kleinere studentenstad Murcia, studeren in Spanje is héérlijk!

Waarom studeren in Spanje?

Spanje is echt een fantastisch land om te wonen en studeren. Je kan ervoor kiezen om op de campus te wonen of in een (studenten)appartement. Een hele andere beleving, maar in Spanje zijn beide een fijne optie. In Spanje zijn er veel mogelijkheden waarbij er een ruime keuze is uit internationale (business) opleidingen. Er is de mogelijkheid om zowel vakken in het Engels als Spaans te volgen. De zon, zee, strand en het heerlijke Mediterrane keuken maken je studie ervaring compleet!

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Highlights Spanje

Studeren in de zon

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Internationaal netwerk opbouwen
 • Bachelor binnen 3 tot 4 jaar
 • Master binnen 1 jaar
 • Ruime keuze uit internationale opleidingen
 • Vakken in het Engels of Spaans
 • Alle studieniveaus zijn mogelijk

Bekijk alle locaties voor een studie in Spanje

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat