Studiemogelijkheden in Canada

Wil jij studeren in het overweldigende Canada? Dit gastvrije land heeft één van de beste onderwijssystemen ter wereld. Net als in Amerika is het onderwijs in Canada van hoge kwaliteit en kun je kiezen uit een breed opleidingsassortiment. Daarnaast is Canada het perfecte land voor natuurliefhebbers, ontdek het wat het prachtige land allemaal te bieden heeft! Er zijn meer dan 45 nationale parken, bezoek de Rocky Mountains, Banff en de Niagara Falls en geniet van de indrukwekkende uitzichten. Naast de mooie natuurgebieden, heeft Canada ook aantrekkelijke wereldsteden zoals Montréal, Vancouver en Toronto die ook zeker een bezoekje waard zijn. Geniet van de populaire Canadese gerechten zoals Poutine, Bannock en botertaartjes. Het leven in één van de grootste landen ter wereld is echt een unieke ervaring!

Kies jouw ideale studiebestemming. Met ons wereldwijde netwerk is er altijd een college of universiteit die bij jou past. Kies voor een studieopleiding in de multiculturele stad Vancouver of houd jij van skiën? Dan zit je in Kamloops goed, want hier is het twee-na-grootste-ski-resort van Canada te vinden. Canada kent heel veel internationale kwaliteitsuniversiteiten- en colleges waardoor jij wordt klaargestoomd voor een succesvolle internationale carrière.

Waarom studeren in Canada?

Studeren in Canada is erg populair! Vooral als jij houd van een outdoor studie zit je goed in Canada, hier is namelijk een ruime keuze in sport en natuur. Het onderwijs wordt zowel in het Engels als Frans aangeboden. Wanneer je graag wilt emigreren na je studie, is Canada ideaal. Hier mag je namelijk blijven na je studie! Het is een financieel aantrekkelijk om te studeren in Canada waarbij jij je door de gastvrijheid van het land snel thuis zult voelen. Het is een multiculturele samenleving waarbij jij makkelijk een internationaal netwerk op kunt bouwen. Door het brede scala aan opleidingen en niveaus, vind je altijd een opleiding die aan jouw wensen voldoen!

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Highlights Canada

Studeren in Noord-Amerika

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Bouw een internationaal netwerk op
 • Bachelor in 3 á 4 jaar
 • Master in 1 á 2 jaar
 • Alle studieniveaus zijn mogelijk
 • Mogelijkheid om te blijven na je studie
 • Multiculturele samenleving
 • Gastvrij land met prachtige natuur

Bekijk alle locaties voor een studie in Canada

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat