Studeer Business, Management & Entrepreneurship

Is leiding geven en werken in het bedrijfsleven jouw op de buik geschreven? Kies dan voor een management opleiding in het buitenland en ontwikkel jezelf tot een professional. Internationaal zaken doen, sales & verkooptechnieken, logistieke processen, strategie, processen en ontwikkelingen op het gebied van business en IT. Dit alles hoort bij een management opleiding en jij kiest welk vakgebied het beste bij jou past. In het buitenland is er een enorme keuze aan goede business & management opleidingen. Zeker op het gebied van International Business ben je in het buitenland op de juiste plek.

Opbouw van studie

Business Management studies

Jezelf internationaal oriënteren en ontwikkelen is een must binnen de hedendaagse business en management wereld. Bij een internationale opleiding krijg je ook een wereldwijde focus. Het is dan ook geen verrassing dat veel bedrijven op zoek zijn naar professionals met een studie ervaring in het buitenland. Ook duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Ondernemen, IT, sustainability en international business gaan hand in hand. En vragen om nog slimmere oplossingen en manieren van werken. Een business opleiding in het buitenland bereid je voor op een internationale carrière in de meest uiteenlopende sectoren. Jij bent graag op de hoogte van internationale ontwikkelingen, hebt een neus voor nieuwe markten en spot alle nieuwe trends. Als geen ander ben jij in staat een netwerk van contacten over de hele wereld te onderhouden. Je staat open voor andere culturen en nieuwe invloeden. Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken. Wil jij graag manager of ondernemer zijn? Business management is een bedrijfskundige opleiding waarmee jij de basis legt voor een carrière als ondernemer of ondernemende manager. Maak kennis met alle facetten van bedrijfsvoering. Verdiep je in vakken als leiderschap, organisatiegedrag en cultuur, bedrijfskunde en communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat jij de vaardigheden hebt om een organisatie aan te sturen. Als ondernemer heb je affiniteit met mensen, ben je innovatief, ambitieus en durf jij risico's te nemen! Je bent besluitvaardig en toont verantwoordelijkheid voor het succes van je bedrijf. Jij bent de persoon die de beslissingen maakt. Er zijn ook opleidingen specifiek gericht op business administration. Je kent alle ins en outs van de bedrijfsvoering en houdt de volledige administratie bij. Hierbij bewaak jij de financiële positie van je organisatie. Rapporteer cijfers aan het management of andere belanghebbenden. Jij bent uiterst nauwkeurig en werkt graag met cijfers.

Arbeidsperspectief en beroepen

De groeiende wereldhandel blijft vragen om internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar hoogopgeleide jongeren met een onderzoekende houding die open staan voor nieuwe invloeden, goed kunnen samenwerken en begrijpen hoe een organisatie in elkaar steekt. Je bent breed inzetbaar in verschillende functies en branches. Je bent opgeleid voor bedrijfsovername, zelfstandig ondernemerschap, een carrière bij multinationals en voor functies binnen het midden- en kleinbedrijf.

Business Management

Studierichtingen

 • Sales Management
 • Business Development
 • Business, IT & Management
 • International Business Management
 • Human Resource Management
 • Supply Chain Management
 • Retail Management
 • Entrepreneurship & Sustainability
 • Strategic Management
 • Entrepreneurship & Business Innovation

Business Management

Studierichtingen

 • (Assistent) Manager
 • Filiaal of Afdelingsmanager
 • Project of Sales Manager
 • Zelfstandig ondernemer
 • Business Development Executive
 • Business Unit Manager
 • Algemeen Directeur
 • Human Resource Manager
 • Innovation of Development Manager

Bekijk alle locaties voor een studie in Business & Management

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat