Welke studierichting past het beste bij jou?

Wat leuk dat je interesse hebt in een studie in het buitenland! Wij snappen als geen ander hoe lastig het is om een keuze te maken uit de honderden (!) studierichtingen. Om het een beetje makkelijker te maken, hebben wij alle studierichtingen ingedeeld in categorieën. Hiernaast zijn deze studierichting categorieën getoond.

Per studierichting is er een speciale pagina aangemaakt op onze website waarbij jij meer informatie vind over deze specifieke studierichting. Op deze pagina wordt onder andere de opbouw van de studie besproken en inzicht gegeven in het arbeidsperspectief van de studie. Daarnaast zijn er binnen de hoofdcategorieën nog specifiekere studierichtingen te vinden op de pagina.

Kies jij bijvoorbeeld voor een creatieve opleiding in de richting Art & Design? Hier heb je de optie om naar de andere kant van de wereld te reizen en in Nieuw-Zeeland te gaan studeren. Ga je Fashion & Beauty leren in de modehoofdstad Milaan?  Of  kies jij een opleiding binnen Bestuurkunde? Hierbij wordt de keuze misschien alleen maar moeilijker gemaakt, door het grote aantal bestemmingen en universiteiten die deze richting aanbieden.

Één ding is zeker; door het ruime aanbod aan studierichtingen, vind jij altijd een studie die bij jou past! Bij elke studierichting zijn er fantastische bestemmingen over de hele wereld te vinden. Deze hebben elk hun eigen charme waarbij jij kunt leren van de cultuur, gewoonten en gebruiken van het land tijdens jouw unieke buitenland ervaring. Natuurlijk verbeter jij hierdoor je Engels en misschien zelfs andere vreemde taal. Daarnaast bouw jij aan jouw internationale netwerk, waar je heel je leven profijt van zult hebben.

Vind jij ondanks het brede scala aan studierichtingen niet de richting die jij wilt doen? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen jou graag verder met het vinden van jouw ideale studie in het buitenland!

Bekijk de locaties voor alle studierichtingen

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

  • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
  • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
  • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
  • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
  • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat