Elisa in Montpellier

Ik heb echt de leukste tijd gehad in Montpellier!

Elisa heeft de smaak goed te pakken in Frankrijk en geniet met volle teugen. Ze heeft ons gevraagd om haar te begeleiden met een taal cursus in Montpellier. Ze heeft het enorm naar haar zin gehad en deelt haar ervaring met ons.

"Ik heb echt de leukste tijd gehad in Montpellier! Ik heb ontzettend veel leuke nieuwe mensen leren kennen van overal op de wereld waar ik nu nog steeds contact mee heb. Ik heb in 3 maanden tijd ontzettend veel geleerd op een leerzame en interessante manier.

School was nooit saai en alle docenten doen hun best om de lessen informatief en leuk te maken. Daarnaast werden er iedere dag activiteiten georganiseerd na school waardoor we elkaar, de omgeving en de Franse cultuur leerden kennen.

Ik heb ervoor gekozen om in een gastgezin te wonen om zo nog beter Frans te leren spreken. Ik voelde me thuis in mijn gezin en ze hebben ontzettend hun best gedaan om mij kennis te laten maken met de Franse cultuur. Ik zou het ontzettend graag nog een keer willen doen want 3 maanden was veels te kort!"

Wil jij net als Elisa een taalcursus in het buitenland volgen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs!

Neem contact op


 

 © 2015 Information Planet