Ervaringen - Taalcursussen in het buitenland

Een ervaring in het buitenland is er één om nooit meer te vergeten. Ontdek waar een taalcursus in het buitenland jou kan brengen en laat je inspireren door de verhalen van onze studenten die jou voorgingen op taalreis!

Ervaringen

taalcursus in het buitenland

Wim Henk in Japan
Wim Henk in Japan

Wim Henk is een van de weinige Europeanen die op de taalschool in Tokio een cursus Japans volgt. Nieuwe vrienden, de basis van de Japanse taal beheersen en een culturele twist. Kortom een onvergetelijke ervaring.

Taalcursus Japans
Lex in Engeland
Lex in Engeland

Lex heeft voorafgaand aan zijn Master in Denemarken, zijn Engelse taalvaardigheden bijgespijkerd in Engeland. Naast de cursus heeft hij citytrips gemaakt, voetbalwedstrijden bezocht en anderen activiteiten gedaan.

Taalcursus Engels
Nick in Canada
Nick in Canada

Nick vond het in de werkomgeving lastig om Engels te spreken, daarom is hij het avontuur aangegaan. Binnen no-time is zijn Engels opgekrikt. Hij verbleef ‘downtown’, leerde snel nieuwe mensen kennen en bezocht de Niagara Falls. 

Taalcursus Engels
Annegreet in Cuba
Annegreet in Cuba

Annegreet vindt het leuk om een taal te leren en te spreken. Tijdens haar vakantie op Cuba heeft ze een taalcursus gevolgd. De combinatie van taal, nieuwe mensen en cultuur was enorm aangenaam voor Annegreet.

Taalcursus Spaans
Annemieke in Marokko
Annemieke in Marokko

Annemieke heeft Arabisch gevolgd in Rabat. De school was goed verzorgd. Zo reed er ‘s ochtends een bus naar school en bij aankomst stond er een lekker ontbijt klaar. De activiteiten eromheen waren ook zeker de moeite waard.

Taalcursus Arabisch
Floor in Amerika
Floor in Amerika

Floor van 17 jaar oud heeft een Engelse vakantiecursus in Fort Lauderdale, Amerika gedaan! Ze heeft de tijd van haar leven gehad tijdens haar taalcursus en heeft een geweldige tijd gehad met haar gastgezin. 

Taalcursus Engels
Lars Malta
Lars op Malta

Het was volgens Lars een onvergetelijke tijd. De school stond 24/7 voor hem klaar, hij heeft vrienden voor het leven gemaakt en zijn Engels heeft echt een boost gehad! Een geweldige ervaring dus.

Taalcursus Engels
Karin in Ecuador
Karin in Ecuador

Karin is Spaans gaan leren in Ecuador, omdat ze Spaans een prachtige taal vind en ze wilde het graag goed spreken! Om verschillende plekken van Ecuador te zien heeft ze op drie taalscholen les gehad.

Taalcursus Spaans
Stephan Sydney
Stephan in Australië

De taalcursus is erg goed bevallen. Op een bepaald moment zat Stephan met 9 verschillende culturen in de klas. Dit was een hele leuke ervaring waardoor hij veel kennis heeft opgedaan.

Taalcursus Engels
puck_in_frankrijk
Puck in Frankrijk

Om mijn Frans te verbeteren ben ik een taalcursus in Frankrijk gaan volgen. Dit was mijn eerste keer alleen op reis

Taalcursus Frans


© 2015 Information Planet