Belasting buitenland regelen

Woon en werk jij buiten de landsgrenzen? Dan betaal je waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag aan belasting in het buitenland. Gelukkig is het in veel landen mogelijk om (een deel van) je belasting terug te vragen. Doe dit aan het einde van het financiële jaar (vanaf juni) of direct als je het land verlaat.

 

Krijg jij ook al de rillingen bij het woord 'belasting'? Het terugvragen van belasting kan best ingewikkeld zijn en je moet met verschillende aspecten rekening houden. Als je geen tijd wilt besteden aan het uitzoeken en invullen van ingewikkelde belastingformulieren, kijk dan eens op de website van onze partner: TaxBack.

 

Al meer dan 19 jaar helpt TaxBack duizenden mensen om het belastinggeld snel en zonder problemen terug te krijgen. Vul je gegevens in op de website en TaxBack zal dan contact met je opnemen om je belastingteruggave in te vullen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag of een percentage van je teruggave aan TaxBack. Zo ben jij er zeker van dat je belastingteruggave aanvraag goed gaat!

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

  • Oriënteer: Wat past het beste bij en waar wil je naar toe?
  • Begeleiding: Afhankelijk van wat jij wilt gaan doen, gaan we jou persoonlijk begeleiden.
  • Aanmelding: Voor zowel een studietraject, High School programma of taalreis verzorgen wij de aanmelding.
  • Plaatsing: Ben je aangenomen voor je studie, geplaatst bij jouw High School of aangemeld bij je taalschool?
  • Vertrek: Het is zover! Je gaat naar het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!
Je kunt kiezen uit veel verschillende programma's om naar het buitenland te gaan. De meest populaire programma's zijn een college in het buitenland, een Foundation Year, een High School programma, een taalreis of een Multi Language Year. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in. We gaan eerst bekijken welk programma voor jou het meest geschikt is. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen starten wij het begeleidingstraject en helpen wij je op weg naar het buitenland!

Naar het buiteland gaan, kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. En wanneer kun je starten met een taalcursus? En op welk niveau moet je taallessen gaan volgen? Er zijn dan ook nog allerlei andere zaken die daarbij komen kijken zoals bijvoorbeeld de buitenlandse belasting. Ook hierbij helpen wij jou graag mee! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat