Online studeren

Online studeren in het buitenland is een opkomende studievorm. Een online studie kun je perfect combineren met een baan, topsport of een artiesten carrière. Veel professionals kiezen om deze redenen voor een online studie. Ook bekende artiesten en sporters ontwikkelen zichzelf vaak via online studieprogramma’s. Wil je naast je baan een studie volgen? Of je carrière of gezinsleven combineren met een studie? De enorme flexibiliteit van online studeren is een groot voordeel.

Wereldwijd zijn er een groot aantal internationale instituten die gespecialiseerd zijn in online onderwijs. Voor deze opleidingen is online studeren niet iets dat ze "erbij doen", maar is de kern van hun educatieprogramma. Je ziet dat daardoor de kwaliteit en het niveau van deze online studies vele malen beter is dan bij andere opleidingen. En van beter onderwijs heb jij natuurlijk direct profijt!

Waarom online studeren in het buitenland?

 • Je hebt een brede keuze uit online studieprogramma’s.
 • Je bent enorm flexibel: je combineert online studeren met je carrière, reizen of gezin.
 • Je doet kennis op internationale Britse en Amerikaanse instellingen.
 • Je volgt gemakkelijk overal ter wereld je online lessen.
 • Volg fysieke lessen in het buitenland in combinatie met online studeren vanuit huis.
 • Je bouwt een internationaal netwerk op doordat je contact legt met docenten en studenten van over de hele wereld.

Bij het kiezen van een online studie heb je de mogelijkheid om te kiezen voor opleidingen die 100% online zijn of blended opleidingen. Hierbij combineer je online studeren op afstand van de universiteit met fysieke klassikale contactmomenten. Zo reis je af en toe naar het buitenland voor lessen en doe je de rest vanuit huis via de online thuisstudie.

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

 • Oriënteer: Wat past het beste bij jou?
 • Begeleiding: Afhankelijk van wat jij wilt gaan doen, gaan we jou persoonlijk begeleiden.
 • Aanmelding: Voor jouw online studie, zorgen wij voor de aanmelding.
 • Plaatsing: Ben je aangenomen voor je online studie?
 • Vertrek: Het is zover! Je gaat naar het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!
Je kunt een online studie kiezen op veel bestemmingen in het buitenland. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in. We gaan eerst bekijken welke online studie voor jou het meest geschikt is. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen starten wij het begeleidingstraject en helpen wij je op weg naar het buitenland!

Naar het buiteland gaan voor een tussenjaar kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. En wanneer kun je starten met een online studie? En op welk niveau of welke richting? Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat