Welke verzekeringen heb jij nodig in het buitenland?

Wat gaaf, je gaat voor een langere periode naar het buitenland! Heb je gekozen voor een Studie, High School, Taalreis, Stage, Tussenjaar of Wereldreis? Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen, je hebt in alle gevallen een goede verzekering nodig. Het is belangrijk dat je dit regelt vóórdat je reis begint, dat scheelt je namelijk veel eventuele problemen en onnodige kosten als je in het buitenland bent.

 

De verzekeringen zijn opgedeeld in een reisverzekering en annuleringsgarantie. Deze sluit je apart van elkaar af. Voor de reisverzekering, sturen wij je graag door naar onze vertrouwde partner: Tasman Verzekeringen. De annuleringsgarantie is via onszelf standaard geregeld.

Reisverzekeringen

Als je voor een langere tijd en met een ander doel dan een gewone vakantie naar het buitenland gaat, dan is een reguliere (bijvoorbeeld doorlopende) reisverzekering meestal niet geldig. Deze kennen bovendien vaak een maximale reisduur per reis van bijvoorbeeld 45 of 60 dagen.

 

Wij werken daarom samen met Tasman Verzekeringen, die een speciale reisverzekering aanbiedt voor reizigers die voor Studie, High School Programma, Taalcursus, Stage, Tussenjaar of Wereldreis naar het buitenland gaan.

Annuleringsgarantie

Een reis naar het buitenland is niet zomaar een-twee-drie geregeld. Hier gaat vaak een voorbereiding van weken, zo niet maanden aan vooraf. Hierdoor kan het voorkomen dat er in de tussentijd iets gebeurd waardoor je niet meer op reis kan, zoals het niet halen van je eindexamens of een verandering in je financiële situatie.

 

De doorsnee annuleringsverzekering is bedoeld voor vakanties in het buitenland en niet voor een studie(traject) in het buitenland. Hierdoor houdt deze geen rekening met bovenstaande situaties. Om deze reden biedt Information Planet een annuleringsgarantie aan die wél speciaal is afgestemd op jouw reisdoel, zodat jij zonder zorgen jouw reis naar het buitenland kunt plannen!

Het aangaan van de annuleringsgarantie

De annuleringsgarantie van Information Planet zit automatisch bij je boeking en eerste factuur inbegrepen. Zodra je hieraan hebt voldaan, gaat de annuleringsgarantie van kracht. Mocht je hiervan geen gebruik willen maken, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Na 14 dagen na de factuurdatum is het niet meer mogelijk om de kosten van de annuleringsgarantie gerestitueerd te krijgen.

 

De kosten van de annuleringsgarantie bedragen 5% van de programmakosten en €5,50 administratiekosten. Wanneer je producten aan je programma toevoegt, zal ook hierover 5% voor berekend worden voor de annuleringsgarantie. Hierdoor blijf je altijd 100% ingedekt tegen annuleringskosten.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

  • Oriënteer: Wat past het beste bij jou?
  • Begeleiding: Afhankelijk van wat jij wilt gaan doen, gaan we jou persoonlijk begeleiden.
  • Aanmelding: Voor zowel een studietraject, High School programma of taalreis verzorgen wij de aanmelding.
  • Plaatsing: Ben je aangenomen voor je studie, geplaatst bij jouw High School of aangemeld bij je taalschool?
  • Vertrek: Het is zover! Je gaat naar het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!
Je kunt in een tussenjaar kiezen voor veel verschillende soorten invullingen. De meest populaire zijn een college in het buitenland, een Foundation Year, een High School programma, een taalreis of een Multi Language Year. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in. We gaan eerst bekijken welk programma voor jou het meest geschikt is. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen starten wij het begeleidingstraject en helpen wij je op weg naar het buitenland!

Naar het buiteland gaan voor een tussenjaar kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. En wanneer kun je starten met een taalcursus? En op welk niveau moet je taallessen gaan volgen? Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat