Studiefinanciering mogelijkheden in het buitenland

Je droom is om te gaan studeren in het buitenland. Maar hoe ga je een buitenlandse studie financieren? Goed nieuws! Het is mogelijk om je Nederlandse studiefinanciering mee te nemen naar het buitenland. Voor zowel een volledige studie als een tijdelijke studie of stage. Zo wordt studeren in het buitenland opeens heel aantrekkelijk.

 

Er zijn een paar voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van een studiefinanciering in het buitenland. De meeste studenten voldoen hier aan, waardoor je studiefinanciering zo geregeld is.

 

Uiteraard is het op sommige bestemmingen ook mogelijk om een studiefinanciering vanuit een buitenlandse overheid te ontvangen. Onze studie- en reisadviseurs adviseren je graag over alle mogelijkheden, zodat jij jouw buitenland droom werkelijkheid kan laten worden!

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

  • Oriënteer: Wat past het beste bij en waar wil je naar toe?
  • Begeleiding: Afhankelijk van wat jij wilt gaan doen, gaan we jou persoonlijk begeleiden.
  • Aanmelding: Voor zowel een studietraject, High School programma of taalreis verzorgen wij de aanmelding.
  • Plaatsing: Ben je aangenomen voor je studie, geplaatst bij jouw High School of aangemeld bij je taalschool?
  • Vertrek: Het is zover! Je gaat naar het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!
Je kunt kiezen uit veel verschillende programma's om naar het buitenland te gaan. De meest populaire programma's zijn een college in het buitenland, een Foundation Year, een High School programma, een taalreis of een Multi Language Year. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in. We gaan eerst bekijken welk programma voor jou het meest geschikt is. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen starten wij het begeleidingstraject en helpen wij je op weg naar het buitenland!

Naar het buiteland gaan, kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Heb je wel of geen recht op een studiefinanciering? En wanneer kun je starten met een taalcursus? En op welk niveau moet je taallessen gaan volgen? Wij helpen jou graag met het regelen van al deze zaken zodat jij onbezorgd jouw buitenlandavontuur kunt starten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat