Bankrekening

Het is altijd handig om tijdens jouw reis op zoek te gaan naar een bijbaantje. Zo verdien je wat bij om zo lang mogelijk op reis te kunnen gaan. Voor het ontvangen van je salaris moet je vaak wel een bankrekening openen in het buitenland.

 

Als je langere tijd in het buitenland verblijft is het altijd handig om een lokale bankrekening te openen. Dit bespaart je veel geld omdat je niet voor iedere transactie betaald en voorkomt ook dure valuta koers kosten!

 

Je kunt in de meeste landen op locatie een bankrekening openen. In Australië en Canada heb je de mogelijkheid online alvast een bankrekening te openen en gebruik te maken van onze lokale kantoren op locatie om alvast je bankpas naartoe te laten sturen zodat hij al voor je klaar ligt.

Creditcard

Naast een gewone bankpas is het misschien handig om ook een creditcard te hebben voor eventuele grote aankopen zoals hotelrekeningen, vliegtickets of andere aankopen op plekken waar je niet kunt betalen met een gewone bankpas. Je kunt dan kiezen voor een pre-paid Creditcard hierop stort je vooraf geld en zo geef je dus niet meer geld uit dan je wilt en voorkom je ook dat het een lening word. Of je kiest voor een normale creditcard van bijvoorbeeld Visa World Card aan en betaal veilig en makkelijk jouw aankopen. Die aankopen zijn door de creditcard een tot zes maanden verzekerd tegen verlies, diefstal en schade

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

  • Oriënteer: Wat past het beste bij en waar wil je naar toe?
  • Begeleiding: Afhankelijk van wat jij wilt gaan doen, gaan we jou persoonlijk begeleiden.
  • Aanmelding: Voor zowel een studietraject, High School programma of taalreis verzorgen wij de aanmelding.
  • Plaatsing: Ben je aangenomen voor je studie, geplaatst bij jouw High School of aangemeld bij je taalschool?
  • Vertrek: Het is zover! Je gaat naar het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!
Je kunt kiezen uit veel verschillende programma's om naar het buitenland te gaan. De meest populaire programma's zijn een college in het buitenland, een Foundation Year, een High School programma, een taalreis of een Multi Language Year. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in. We gaan eerst bekijken welk programma voor jou het meest geschikt is. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen starten wij het begeleidingstraject en helpen wij je op weg naar het buitenland!

Naar het buiteland gaan voor een tussenjaar kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. En wanneer kun je starten met een taalcursus? En op welk niveau moet je taallessen gaan volgen? Er zijn dan ook nog allerlei andere zaken die daarbij komen kijken zoals bijvoorbeeld de buitenlandse bankrekening. Ook hierbij helpen wij jou graag mee! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat