Studiebeurs buitenland

Information Planet helpt jou graag bij het vinden van een passende studie in het buitenland. Wij werken samen met verschillende partner universiteiten die studiebeurzen aanbieden voor de internationale student. Met een beetje geluk kun jij daar gebruik van maken! Een studiebeurs rekt jouw studentenbudget wat op en dat zorgt voor meer financiële ruimte! Een studiebeurs werkt als een korting op je collegegeld en kan wel oplopen tot 60% van de studiekosten. Het is daarom goed om te weten dat er verschillende studiebeurzen beschikbaar zijn op elk niveau: MBO/ Beroepsopleiding, Bachelor, Semester &  Minor, Master, MBA en Foundation.

 

Het verkrijgen van een studiebeurs hangt namelijk af van de bestemming waar je gaat studeren, in welke periode je gaat studeren en nog meer factoren. Wij kunnen helaas niet garanderen dat je een beurs ook daadwerkelijk krijgt maar wij zullen er alles aan doen om dit proberen te verwezenlijken.

 

Wij kunnen je helpen en adviseren bij het maken van deze keuzes. Op sommige bestemmingen, zoals Amerika of Australië, krijg je relatief sneller een studiebeurs. Zo wordt het een stuk aantrekkelijker om voor deze bestemmingen te kiezen.

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Wat ga jij doen?

  • Oriëntatie: Kies een studie die bij jou past, wij helpen je bij deze keuze.
  • Begeleiding: Gebaseerd op jouw wensen, gaan wij je persoonlijk begeleiden.
  • Aanmelding: Wij regelen jouw aanmelding en helpen je met het regelen van een (eventuele) studiebeurs.
  • Plaatsing: Je bent aangenomen voor jouw gekozen studie in het buitenland!
  • Vertrek: Alles is geregeld, jij gaat studeren in het buitenland!

Laat je door ons inspireren en informeren!

Je hebt de keuze uit een groot aanbod van studierichtingen en studies. Daarnaast hebben wij contacten met bestemmingen over de hele wereld. Wil je graag weten wat het beste bij jouw wensen en budget past? Plan een gratis oriëntatiegesprek in met een van onze medewerkers. Samen bekijk je de opties van de bestemmingen en opleidingen die voor jou het meest geschikt lijken. Op basis van jouw keuzes, starten we dan met een persoonlijk begeleidingstraject. Hierin helpen wij jou ook met het regelen van jouw (eventuele) studiebeurs.

De keuze om naar het buitenland te gaan kan een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar je moet beginnen. Dit komt doordat ieder aanmeldproces anders is en elke opleiding andere toelatingseisen heeft. Wij weten precies hoe dit zit en helpen je daarom graag met het regelen van jouw buitenlandse avontuur! Je kunt altijd bij ons terecht met de vragen die je hebt. Wanneer je kan starten, op welk niveau jij kunt instromen en wat de mogelijkheden zijn is per persoon verschillend, daarom gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan. Waar wacht je nog op?

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat