Kim's Master aan de Jönköping International Business School in Zweden

'Ik heb zó veel geleerd en heb een geweldig masterjaar gehad aan de JIBS. Het leuke was dat je de nieuwe stof gelijk kon toepassen bij Zweedse bedrijfjes als studieproject!'

Mijn naam is Kim van het Hooft en ik ben 25 jaar. Ik ben net terug van een jaar studeren in Zweden waar ik een geweldige tijd heb gehad. Ik heb een master in International Marketing gedaan aan Jönköping International Business School (JIBS).

Ik heb heel veel geleerd en het leuke is dat je tijdens de studie zelfs samenwerkt met kleine Zweedse bedrijfjes waardoor je de kennis die je tijdens de colleges leert ook echt kan toepassen in het dagelijks (bedrijfs)leven.

Verder organiseert Jönköping University waar JIBS onderdeel van is heel veel activiteiten voor zowel Zweedse als internationale studenten. Zoals een talen café en trips naar bijvoorbeeld IJsland of Noorwegen. Ook is er elke woensdag een studentenavond waar je als JIBS student begint bij de pub Jubel. Vanaf 17.00 uur drink je hier met je medestudenten een biertje of cider, waarna je doorgaat naar de studenten club Akademien die om 20.00 uur open gaat. Op deze manier leer je snel én op een leuke manier mensen kennen en maak je gemakkelijk vrienden.

Wil jij net als Kim een master in Zweden volgen? Neem dan contact op met onze studiespecialisten!

Neem contact op© 2015 Information Planet