Een semester in Seattle

"Je staat zo op het strand, een half uur later kun je hiken en een super mooie waterval bezoeken. Zo divers! Kortom: America, you were amazing!"

Afgelopen jaar ben ik met mijn beste vriendin en studiegenootje voor drie maanden naar Seattle geweest. Aan Seattle Centre College hebben wij onze minor gevolgd. Voorafgaand hebben we enorm veel moeten regelen, met behulp van Information Planet is deze voorbereiding soepel verlopen! We konden altijd terecht bij onze contactpersoon en de vragen werden altijd uitgebreid beantwoord. De begeleiding van Information Planet hebben we dan ook echt als heel prettig ervaren!

Toen de reis echt begon, kwamen de kriebels omhoog. Het duurde gelukkig niet lang voordat Kathleen en ik gese(a)tteld waren in deze bruisende stad. Met plezier zijn we iedere dag naar school gegaan. Vooral in het begin was het erg overweldigend om alle mensen uit verschillende landen te ontmoeten. Persoonlijk heb ik veel geleerd van deze mensen en hun culturen. In het weekend gingen we eropuit om de omgeving van Seattle te verkennen. Al snel leerde we van onze Amerikaanse huisgenootjes wat we echt niet en wel moesten proberen in de supermarkt. Maar aan alle grote porties eten en refills zijn we nog steeds niet gewend.

Het meest waardevolle aan mijn reis in Amerika is toch echt het leven in een wereldstad. Je staat zo op het strand, een half uur later kun je hiken en een super mooie waterval bezoeken. Zo divers! Kortom: America, you were amazing! 

Heeft het verhaal van Imke en Kathleen je geïnspireerd en wil je meer weten over een minor in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat