Master in International Marketing

"Ik heb echt zó veel geleerd en heb een geweldig masterjaar gehad. Het was super leuk en fijn dat je de nieuwe stof gelijk kon toepassen bij Zweedse bedrijven als studieproject!"

Mijn naam is Kim van het Hooft en ik ben 25 jaar. Ik ben net terug van een jaar studeren in Zweden waar ik een geweldige tijd heb gehad. Ik heb een master in International Marketing gedaan. Ik heb heel veel geleerd en het leuke is dat je tijdens de studie zelfs samenwerkt met kleine Zweedse bedrijfjes waardoor je de kennis die je tijdens de colleges leert ook echt kan toepassen in het dagelijks (bedrijfs)leven.

Verder organiseert de universiteit heel veel activiteiten voor zowel Zweedse als internationale studenten. Zoals een talen café en trips naar bijvoorbeeld IJsland of Noorwegen. Ook is er elke woensdag een studentenavond. Vanaf 17.00 uur drink je hier met je medestudenten een biertje of cider, waarna je doorgaat naar de studentenclub die om 20.00 uur open gaat. Op deze manier leer je snel én op een leuke manier mensen kennen en maak je gemakkelijk vrienden.

Ik heb echt zó veel geleerd en heb een geweldig masterjaar gehad. Het was super leuk en fijn dat je de nieuwe stof gelijk kon toepassen bij Zweedse bedrijven als studieproject. Ik zou het zeker iedereen aan te raden om hierheen te gaan. Information Planet bedankt voor alles!

Heeft het verhaal van Kim je geïnspireerd en wil je meer weten over een master in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat