Beroepsopleiding hotel

"Ik heb het erg naar mijn zin hier. Toen ik voor het eerst voet zette in dit land zag ik zo veel dingen die ik nog nooit in Nederland had gezien! In India is een hele andere cultuur en ik vind het fantastisch!"

Eindelijk was ik klaar met school in Nederland. Ik had altijd al een droom om te studeren in het buitenland. Na het behalen van mijn diploma ben ik opzoek gegaan naar wat ik zou willen doen en hoe ik het zou kunnen doen. Zo ben ik terecht gekomen bij Information Planet. Nadat ik mijn afspraak had gehad was ik zo veel wijzer over mijn mogelijkheden in het buitenland. Uiteindelijk heb ik samen met Information Planet gekozen voor RIG Institute in India.

Information Planet was altijd erg snel met het beantwoorden van mijn vragen. Ook lossen ze ontzettend snel de problemen die je bij een aanmelding tegenkomt voor je op. Na mijn afspraak heeft het dan ook niet langer dan 3 weken geduurd voordat alles geregeld was. Op dit moment ben ik bezig met een ‘Diploma Course Hotel Management’ voor 1,5 jaar hier in India. Het was voor mij een spannende keuze om naar India te gaan maar ik heb er zeker geen spijt van.

Ik heb het erg naar mijn zin hier. Toen ik voor het eerst voet zette in dit land zag ik zo veel dingen die ik nog nooit in Nederland had gezien! In India is een hele andere cultuur en ik vind het fantastisch! Ook het eten verschilt erg met het eten uit Nederland, dit maakt mijn tijd hier alleen maar beter. Je bent hier om te leren en daarnaast heb je de kans om het land te bezichtigen en veel unieke plekken te zien.

Ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik wil Information Planet bedanken voor alle hulp die ze mij hebben gegeven.

Heeft het verhaal van Kyra je geïnspireerd en wil je meer weten over een bachelor in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat