Master in Supply Chain Management

"De universiteit heeft alle faciliteiten die de studenten nodig hebben om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn ook volledig gefocust op internationale studenten, echt fantastisch geregeld!"

Op dit moment zit ik ongeveer drie maanden in Coventry, Engeland. Nog één week en dan is het eerste trimester zo goed als afgerond, dit betekent ook dat ik dan al op de helft van mijn lessen zit! De tijd is echt super snel gegaan. Hierna heb ik namelijk nog maar één trimester met lessen en volgt het afstuderen, of zoals het hier noemen: dissertation.

Coventry is een grote stad maar door de kleine binnenring, waar de universiteit zich bevind, heb je het gevoel alsof je in een kleiner dorpje woont. Waar alles op loopafstand is en het qua drukte niet te vergelijken is met de grote stad!

De universiteit heeft alle faciliteiten die de studenten nodig hebben om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn ook volledig gefocust op internationale studenten, echt fantastisch geregeld. De universiteit weet hierdoor ook precies waar de internationale studenten tegen aan lopen en proberen er dan ook alles aan te doen om dit te voorkomen. Hierdoor is bij mij tot nu toe alles perfect verlopen. Het niveau is goed te doen en de lessen verschillen onwijs per opleiding. Voor mijn master heb ik vier vakken met drie contacturen per vak per week, deze uren zijn verdeeld over vier dagen. Hierdoor heb ik genoeg tijd om mijn school werk af te ronden maar daarnaast ook nog heel veel leuke dingen te doen! Tot nu toe heb ik het helemaal naar mijn zin en kijk ik uit naar het volgende trimester.

Heeft het verhaal van Max je geïnspireerd en wil je meer weten over een master in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat