Master Business & Organisational Psychology

"Ik heb dan ook een geweldige tijd gehad in het buitenland en zou iedereen zo'n ervaring aanraden! De tijd vliegt voorbij, je maakt veel nieuwe dingen mee en ontmoet veel mensen met allerlei verschillende achtergronden."

Even terug naar het begin. Ik ben in 2008 afgestudeerd van het NHTV en was even klaar met scripties schrijven. Na een aantal jaren werken begon het toch steeds meer te kriebelen om naar het buitenland te gaan. Ik ben zelf een groot fan van buitenlandervaringen en ben van mening dat dit erg belangrijk is voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik een jaar High School in Amerika gedaan en een half jaar in Ecuador gewoond voor mijn stage.

Je begrijpt, ik wilde eigenlijk nog iets in het buitenland doen nu het nog kan. Een jaar geleden heb ik dan ook besloten om echt de stap te gaan wagen en weer naar het buitenland te vertrekken. Vervolgens ben ik opzoek gegaan naar de juiste studie. Ik vind veel aspecten in het bedrijfsleven leuk en wilde mijn studie dan ook breed houden. Al gauw kwam ik op Coventry University, een populaire universiteit van Information Planet, de master Business & Organisational Psychology tegen. Deze studie combineert Marketing, Human Resource Management en Training/Development met elkaar. Voor mij de perfecte combinatie!

Ik heb dan ook een geweldige tijd gehad in het buitenland en zou iedereen zo'n ervaring aanraden! De tijd vliegt voorbij, je maakt veel nieuwe dingen mee en ontmoet veel mensen met allerlei verschillende achtergronden. Tegen iedereen die twijfelt, zou ik zeggen: Gewoon doen! Want je gaat er zeker geen spijt van krijgen.

Heeft het verhaal van Tess je geïnspireerd en wil je meer weten over een master in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat