Studiemogelijkheden in Malta

Ga studeren op Malta en haal meer uit je studententijd! Het is groots genieten op het kleine zonnige eiland in de Middellandse Zee. Door het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en het hippe uitgaansleven wil jij niet meer terug! Malta kent 7.000 jaar geschiedenis en de cultuur en architectuur is in bezit van vele schatten. Er zijn dan ook opvallend veel kerken te spotten in Malta! Bezoek de hoofdstad Valletta en ontdek de wonderlijke Megalithische tempels en de topattractie: de Sint John’s Co-Kathedraal, die is beschildert door de bekende Italiaanse kunstenaar. Malta biedt veel kiezelstranden maar ook relaxte zandstranden. Het is een uitstekend land om watersport te beoefenen. Ga in je vrije tijd windsurfen, kajakken, zeilen, jetskiën, kitesurfen of duiken. Malta is een gezellig eiland met genoeg terrasjes, nauwe straatjes en knusse stadjes.

Kies jouw Malta als jouw ideale studiebestemming. Met ons wereldwijde netwerk is er altijd een college of universiteit die bij jou past. In Malta wordt jij klaargestoomd voor een succesvolle internationale carrière waarbij je kunt genieten van een gezellig en internationaal studentenleven op het eiland.

Waarom studeren in Malta?

Het onderwijsniveau is te vergelijken met dat van andere westerse landen en dus van goede kwaliteit. Alle studies worden aangeboden in het Engels en maakt gebruik van ECTS, waardoor je je behaalde studiepunten gemakkelijk meeneemt naar je 'eigen' school in Nederland. Daarbij heb je de optie om te kiezen voor verkorte studietrajecten. Wanneer je de Business kant op wilt is dit een zeer geschikte bestemming. Op Malta kan je makkelijk een bijbaantje vinden waardoor je wat extra kan verdienen naast je studie.

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Wil jij graag studeren op het zonnige eiland Malta? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Highlights Malta

Studeren op een zonnig eiland

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Internationaal netwerk opbouwen
 • Bachelor binnen 3 jaar
 • Master binnen 1 jaar
 • 300 dagen zon per jaar
 • Ideaal studentenleven
 • Gezellig eiland met gave watersportactiviteiten

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat