Vertalen van je studie- en diploma documenten

Wil je in het buitenland gaan studeren, een high school programma volgen of op taalreis? Dan is het vaak vereist om bepaalde documenten (diploma, cijferlijst en eventuele bijlagen) officieel te laten vertalen door een beëdigd vertaalbureau. Documenten vertalen is via ons snel en eenvoudig geregeld. Via het onderstaande formulier kun je jouw documenten direct versturen naar onze beëdigde partnervertaler Univertaal.

Univertaal is gespecialiseerd in het beëdigd vertalen van Nederlandse diploma's naar het Engels of eventuele andere talen. Ook voor andere documenten kun je terecht bij Univertaal, bijvoorbeeld voor het vertalen van je arbeidscontracten voor als je wilt werken in het buitenland. Ook als je indruk wilt maken op je toekomstige werkgever, dan is het slim om je CV en motivatiebrief foutloos te laten vertalen. Loopt jouw aanmelding niet via ons, maar heb je wel vertaalde documenten nodig? Ook dan kun je via onderstaand formulier je documenten insturen.

Diploma vertalen

Het is wel zo handig dat je onderwijsinstelling of werkgever in het buitenland een beschrijving van je diploma kan geven. Bij ons kun je terecht met alle soorten diploma's en cijferlijsten. Onze beëdigde native speaker vertalers vertalen onder andere mbo-, hbo- en wo diploma's. Vooral als het gaat om je carrière is het belangrijk dat deze documenten foutloos vertaald worden. Je diploma en/of cijferlijst wordt zodanig vertaald dat elke afkorting duidelijk is voor de lezer. Door het vertalen van je diploma maak je je diploma rechtsgeldig in het buitenland. Toon in het buitenland aan wat jouw diploma waard is.

Kosten vertalen

Door onze intensieve samenwerking met Univertaal profiteer jij altijd van het voordeligste tarief. De kosten voor het vertalen zijn afhankelijk van het aantal documenten dat je wilt vertalen en de hoeveelheid tekst. Na het insturen van je documenten ontvang je een ontvangstbevestiging en een online factuur. Heb je tussendoor vragen of wil je even wat checken dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Versturen documenten

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, psd, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Waarom Information Planet?

   

  Meer dan 25 jaar ervaring

  53 kantoren in 14 landen

  Wereldwijd netwerk

  Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

  Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

  Persoonlijke (studie)begeleiding op maat