Taalcursussen in Amerika

Engelse taalcursussen in Amerika zijn erg populair. Ga je voor een zonnige bestemming of zie je jezelf al helemaal lopen door Manhattan? Onze taalscholen in Amerika zijn verspreid over het hele land. Wil je liever naar de west-kust of oost-kust? Start je cursus waar jij wilt! Ook kun je ervoor kiezen om op verschillende locaties Engels te leren. Start bijvoorbeeld in Boston, om vervolgens naar New York te gaan voor een intensievere taalcursus Engels. Je combineert je taalcursus ook gemakkelijk met een rondreis door de VS. Combineer je taalcursus in San Francisco met een rondreis langs de west-kust of rij via de Route 66 van Los Angeles naar Chicago. Maak van jouw taalcursus een wereldervaring!

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Amerika? 

Verspreid over Amerika biedt Information Planet taalscholen aan. Metropolen zoals New York, Los Angeles en Chicago. Wil je het wat kleinschaliger aanpakken, dan is San Diego een perfecte bestemming. San Diego heeft een gezellig district met restaurants, bars en mooie stranden. Ideaal om je vrije uurtjes door te brengen. Daarbij is San Diego de uitvalbasis om naar Mexico te gaan (Tijuana), ook leuk om naast je taalcursus te bezoeken. Voor welke bestemming je ook kiest, je kunt je taalreis helemaal naar wens inrichten zodat het jouw droomtrip wordt!

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt veel taalscholen in Amerika aan. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Er zijn veel verschillende taalcursussen in Amerika mogelijk, zodat jij altijd een cursus vindt die bij jouw wensen aansluit. Leer snel de Engelse taal door een algemene taalcursus te volgen. Wil je jouw taalvaardigheiden nog verder ontwikkelen? Boek dan ook een paar one-to-one lessen, waarbij een privé docent je lesgeeft. Als je meer van Amerika wilt zien, kun je meerdere bestemmingen combineren met het Multi Language Year. Kijk wat het beste bij jou past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Ben jij op zoek naar een Engelse taalcursus die aansluit bij jouw levensstijl? Zoek dan hieronder de cursus uit die bij jou past!

Kosten

Kosten van een taalcursus in Amerika

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Top scholen in Amerika

een aantal van onze favorieten

KAPLAN San Fransisco


© 2015 Information Planet