Taalcursus in China

Volg een taalcursus Mandarijns in China, in een van de geweldige steden Beijing, Shanghai en Chengde. Ontdek de Chinese cultuur, ijzersterke economie en prachtige landschappen. Chinees is de meest gesproken taal ter wereld, dus hoe handig is het als jij Chinees kan spreken? Ontmoet andere internationale studenten en proef samen de Chinese keuken bij een restaurant of haal het af bij de wel bekende take-aways. Heti s natuurlijk niet precies hetzelfde als hier bij de Chinees. Qua entertainment en sport kan China er ook wat van. Ga kijken bij wedstrijden van vechtsporten, cricket en voetbal of beoefen de sporten zelf tijdens je taalcursus. Er is een hoop te doen in Beijing, Shanghai en Chengde, dus je zult je geen seconde vervelen en je ogen uitkijken!

  • Bestemmingen
  • Onze aanraders
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in China?

 

Onze aanraders

Onze aanraders

Malta
3 City Combo Programma

 

Australië
Semester Programma

 

Engeland
Onderdompelingsprogramma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het veelzijdige land China kan jij een van deze gave pakketten gaan doen in de steden Beijing, Shanghai en Chengde! Bezoek tijdens een van deze taalreizen de Chinese muur, de Verboden Stad, Oriental Pearl Tower in Shanghai, Puningtempel in Chengde en de Tempel van de Hemel in Beijing. Bezoek de magische tempels, ga fietsen in Beijing en kijk een wedstrijd in het Olymisch Stadion van China.

Als je kiest voor het 3 City Combo Programma leer jij Mandarijns in Shanghai, Beijing en Chengde, kies zelf de startdatum en de duur van het programma. Kies je voor het Metropolitam programma dan combineer je een Chinese taalcursus met sightseeing in Beijing. Dit programma duurt 18 weken en begint in Februari en September. Of ga jij toch liever voor het Immersion Programma? Hierbij start jouw avontuur in Beijing in een klaslokaal en eindigt het avontuur in Chengde waar jij helemaal ondergedomeld wordt in de Chineese cultuur door middel van 1-op1 lessen en wonen bij een gastgezin.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Vind je het lastig om te bepalen welke cursus het beste bij jou past? Wij geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Kosten

Kosten van een taalcursus in China

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet