Liën in Sydney

Ik ben nu een week in Sydney en heb het echt onwijs naar mijn zin! Eindelijk ook geen last meer van een jetlag, dus dat is super fijn! Toen ik aankwam bij mijn accommodatie, Jack's Place, wist ik gelijk dat het goed zat! Het is echt super leuk met heel veel andere studenten, maar wel heel fijn mijn eigen kamer.

Maandag ben ik begonnen met mijn taalcursus Engels. Ik zit in een klas met 8 andere studenten met verschillende nationaliteiten, heel erg leuk en super leerzaam. De school is echt fantastisch! Ze zijn erg behulpzaam en je kan echt met al je vragen terecht, zelfs als het niets met school te maken heeft. Zoals het openen van een Australisch bankaccount. 

Naast de taalcursus ben ik de afgelopen week de highlights van Sydney gaan bezoeken! Ik heb de Harbour Bridge, Opera House, Botanical Garden en Hyde Park al gezien, echt super onwerkelijk om dit van dichtbij te zien. Het uitgaansleven van Sydney heb ik ook verkend en dat was ook echt gezellig! Ik ben dan wel in mijn eentje naar Australië vertrokken, maar ik heb nog geen een moment mezelf alleen gevoeld. Door de leuke accommodatie en de school heb ik al onwijs veel mensen ontmoet, met deze mensen kan ik deze leuke dingen in Sydney doen! 

Voor de komende week staat er alweer een hoop leuke dingen gepland. Kortom: ik heb het echt super naar mijn zin in deze stad, de accommodatie is top, de school is super en dat maakt het dat ik nog lang niet naar huis wil! 

 

Wil jij net als Liën een Engelse taalcursus volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou verder helpen! 

Neem contact op


 

 © 2015 Information Planet