Taalcursus Japans

Een taalcursus Japans in het buitenland is een unieke kans om kennis te maken met de cultuur en de mooie taal. Er is geen betere plek in de wereld om Japans te leren dan in Japan zelf. De taal wordt gesproken door 130 miljoen mensen op de wereld, dus het is zeker de moeite waard om Japans te leren. Ontdek de taal in de beste stad van Azië Fukuoka of in de hoofdstad Tokyo. De stad Fukuoka is een van de meest levendige steden van de wereld, dus de kans is mega klein dat jij je gaat vervelen tijdens je taalcursus Japans. In de hoofdstad Tokyo krijg je een goed beeld van het moderne Japan. Bestel een drankje in de vele bars, ga uit eten in de restaurants en dans tot je erbij neervalt in een van de nachtclubs.

 • Bestemmingen
 • Onze aanrader
 • Kosten
 • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Japan?

Fukuoka
Fukuoka

 

Kyoto
Kyoto

 

Tokyo
Tokyo

 

Onze aanrader

Onze aanrader

Malta
Long-term Japanese Cursus

 

De prachtige Japanse taal leer je natuurlijk het beste als je je onder de bevolking begeeft en je verdiept in de cultuur. Kijk je ogen uit bij de prachtige en interessante bezienswaardigheden en zorg ervoor dat je niet verdwaald tussen de miljoenen mensen en de moderne wolkenkrabbers. En als je wel verdwaald kan je gelijk je Japanse taalvaardigheden testen in het dagelijkse leven en de weg vragen aan een van de miljoenen Japanners. De prachtige Japanse taal leer je natuurlijk het beste als je je mengt onder de bevolking en je verdiept in de cultuur.

Kosten

Kosten van een Japanse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

WAAROM EEN TAALCURSUS JAPANS?

 • 130 Miljoen mensen op de wereld spreken het
 • Zowel grote als kleine steden
 • Bevolking is erg vriendelijk en gastvrij
 • Iedere dag sushi
 • Onaangetaste, prachtige cultuur
 • Ontmoet internationale studenten
 • Boost voor je CV en kansen op de arbeidsmarkt

CULTUUR EN REIZEN

Japan staat bij veel mensen op hun bucketlist en dat is logisch, want het is een geweldige ervaring om daar Japans te leren. Je krijgt les in de steden Fukuoka en Tokyo. In Fukuoka vindt je veel kunstgaleries, musea en theaters. Tokyo is moderner en hier vind je veel restaurants, bars en nachtclubs. Het nachtleven is er bruisend. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een taalcursus Japans? Neem dan contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.veel entertainment in het hart van de stad.

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Kwalitatieve partnerscholen
Beste Prijsgarantie
Ons team is ervaringsdeskundig
Altijd snel antwoord op je vragen
Last-minute inschrijvingen mogelijk
   
085 222 4140
service@informationplanet.nl

 © 2015 Information Planet