Taalcursus Koreaans

Een taalcursus Koreaans is ideaal als je op vakantie gaat in Korea of als je deze fascinerende taal voor je werk wil beheersen. Met een taalcursus leer je op een leuke en snelle manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je beschikt daarmee over een basiskennis van het Koreaans. Kies uit een standaard cursus, een intensieve cursus of een-op-een lessen. Information Planet heeft  voor ieder wat wils.

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus Koreaans?

Koreaans leer je het beste in een land waar overal om je heen de taal wordt gesproken. Volg daarom jouw taalcursus in de hoofdstad van Zuid-Korea. Seoul is een bruisende metropool waar altijd iets te beleven valt. Houd je van cultuur? Kijk je ogen uit en duik in de rijke geschiedenis van Korea. 

 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Koreaans
Standaard Koreaans

 

Koreaans
Intensief Koreaans

 

Koreaans
Een-op-een lessen Koreaans

 

Multi language year
Multi Language Year

 

 

Information Planet biedt tal diverse taalcursussen Koreaans aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Koreaans in combinatie met een rondreis. 

Kosten

Kosten van een Engelse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Waarom een taalcursus Koreaans?

De Koreaanse taal wordt in Noord- en Zuid-Korea maar ook in deel van China gesproken. Een taalcursus Koreaans is handig als je naar een van deze landen op vakantie gaat of als je voor werk een bezoek brengt. Werk je bij een bedrijf dat zaken doet met Korea? Dan is een taalcursus Koreaans zeker een aanrader. In Zuid-Korea zijn veel multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. Een Koreaan zal het waarderen wanneer je de Koreaanse taal beheerst. Je begrijpt je handelspartner beter en zo heb je meteen een streepje voor bij onderhandelingen! Het is een waardevolle toevoeging op je cv en het vergroot je internationale carrièrekansen. 

  • Unieke taal met een eigen alfabet 
  • Zuid-Korea is een belangrijke handelspartner
  • Meer kansen op de (internationale) arbeidsmarkt 

Cultuur & Reizen

Wil je graag Koreaans leren en kennismaken met een totaal andere cultuur? Dan is een taalcursus Koreaans in Zuid-Korea een goede keuze! Je krijgt les op hoog niveau en kunt tegelijkertijd van de omgeving genieten. Zuid-Korea heeft diverse typische culturele kenmerken. Denk aan de Aziatische keuken, taekwondo, maar ook de Koreaanse films en muziek. De hoofdstad Seoul is een mengelmoes van cultuurrijke historie en levendige moderniteit. Maak van jouw taalcursus een onvergetelijke ervaring! 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een taalcursus Koreaans? Neem dan contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet