Taalcursus mogelijkheden

Een nieuwe taal leren kan over de gehele wereld! Kies jij voor opties dichtbij huis of ga jij liever naar de andere kant van de wereld? Zowel binnen- als buiten Europa valt er veel te ontdekken. Van verschillende klimaten, prachtige bezienswaardigheden tot compleet andere gebruiken en gewoonten. Elk land heeft iets unieks waarbij je ook veel zult leren over de cultuur van het land. Er zijn talloze keuzes; kies je voor een grote wereldstad of een wat onbekendere kleine stad? Wil je gaan skiën of chillen op het strand? Omringd worden door studenten of door locals?

Door het grote aanbod van cursussen over de hele wereld, vind jij altijd een cursus én bestemming die bij jou past! De taalcursussen zijn enorm flexibel en vaak kun je wekelijks starten op alle taalniveaus. Of je nou beginner bent of al enige kennis van de taal beheerst. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor privélessen of het combineren van bestemmingen met een Multi Language Year. Er zijn eindeloos veel keuzes, hierbij helpen wij jou graag!

De meest populaire bestemmingen voor een taalcursus Engels zijn onder andere Australië, Engeland, Canada en Malta. Voor een taalcursus Spaans kiest het merendeel van onze klanten voor Spanje. Je hebt in deze landen de keuze uit een breed aanbod, waardoor je kunt kijken welke taalschool het beste bij jou past.

De kosten van al deze taalcursussen zijn erg verschillend en afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Explore the World!

Ontdek de wereld door een taalreis

 • Groot aanbod taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Elke maandag starten
 • Privélessen beschikbaar
 • Lessen op elk niveau
 • Combineer bestemmingen
 • Talloze mogelijkheden
 • Plan jouw wereldreis!
 

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat