Taalcursus mogelijkheden in Amerika

Engelse taalcursussen in Amerika zijn erg populair. Ga je voor een zonnige bestemming of zie je jezelf al helemaal lopen door Manhattan? Onze taalscholen in Amerika zijn verspreid over het hele land. Start je cursus waar jij wilt! Ook kun je ervoor kiezen om op verschillende locaties Engels te leren. Start bijvoorbeeld in Boston, om vervolgens naar New York te gaan voor een intensievere taalcursus Engels. Je combineert je taalcursus ook gemakkelijk met een rondreis door de VS. Combineer je taalcursus met een rondreis langs de westkust of rij via de Route 66 van Los Angeles naar Chicago. Maak van jouw taalcursus een wereldervaring!

Door het grote aanbod van cursussen in Amerika, vind jij altijd een cursus die bij jou past! Leer snel de Engelse taal door een algemene taalcursus te volgen. Wil je jouw taalvaardigheden nog verder ontwikkelen? Boek dan ook een paar one-to-one lessen, waarbij een privé docent je lesgeeft. Als je meer van Amerika wilt zien, kun je meerdere bestemmingen combineren met het Multi Language Year.

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

The American Dream

Ontdek Amerika door een taalreis

  • Engelse taalcursussen
  • Vanaf 1 tot 52 weken
  • Ruim aanbod in cursussen
  • One-to-one lessen beschikbaar
  • Maak jouw wereldervaring!

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Amerika

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

  • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
  • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
  • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
  • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
  • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat