Taalcursus mogelijkheden in Australië

Go 'Down Under' en volg een taalcursus in Australië! Het kleinste continent ter wereld, maar tegelijkertijd ook het grootste eiland ter wereld. Het is een zeer aantrekkelijke en veilige bestemming om een taalcursus te volgen. Nergens anders tref je zoveel contrasten in natuurschoon aan als in Australië. De officiële taal is Engels, dit wordt wel vaak afgekort door Aussies. Zo staat G'day voor Goodday, Veggie voor Vegetable en noemen ze elkaar bijna altijd 'Mate'. Dompel je onder in de ontspannen leefstijl van de hartelijke bevolking. Engels leren in Australië staat voor een onvergetelijke ervaring!

Houd je van levendige wereldsteden of verblijf je liever op een rustigere locatie? Elke plek in Australië heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De havenstad Sydney met zijn prachtige stranden, Melbourne met zijn geweldige skyline en Brisbane met het optimale klimaat. De steden vormen het ideale uitgangspunt voor een verdere reis door het land. Zwerf door de uitgestrekte outback en ervaar de Aboriginal cultuur. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld bij het Great Barrier Reef. Of kom tot rust op één van de witte zandstranden.

Leer snel een nieuwe taal met een algemene taalcursus of behaal een wereldwijd erkend certificaat met een examencursus, er is keuze genoeg! Australië is bij uitstek hét land om meerdere cursussen en steden te combineren met het Multi Language Year. De kosten van de taalcursussen zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus.

Live Down Under

Ontdek Australië door een taalreis

 • Engelse taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Ruim aanbod in cursussen
 • Ontdek de prachtige natuur
 • Combineer meerdere steden
 • Maak een unieke rondreis door Aussie

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Australië

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat