Taalcursus mogelijkheden in Canada

Een taalcursus in Canada biedt volop mogelijkheden. Het is het op één na grootste land ter wereld en ligt in het noorden van Noord-Amerika. De officiële voertaal is zowel Engels als Frans. Canada staat vooral bekend om de schitterende natuur: van prairies tot wijde bergketens, van talrijke meren tot machtige gletsjers en de vele mooie wouden. Vergeet tijdens je taalreis vooral niet om het Noorderlicht of de Niagara Falls te bewonderen. Ondanks de noordelijke ligging is het in de zomer op veel plaatsen warmer dan in Nederland. De bevolking is vriendelijk, hoogopgeleid en geïnteresseerd in andere culturen. Ze ontvangen je met open armen. Maak kennis met de Canadese levensstijl en probeer de typische Canadese pancakes met maple syrup.

Canada is een veilig land en gemakkelijk te bereizen. Kies een bestemming die bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een hyperactieve en multiculturele levensstijl zoals in Vancouver? Ook wel het Noord-Hollywood genoemd door het grote aanbod in de filmindustrie. In het tweetalige Montreal worden namelijk mega veel festivals georganiseerd. Hierdoor is er altijd wel wat te doen! Als je van shoppen houdt is de hoofdstad Toronto een echte aanrader, hier zijn grote shopping malls dag en nacht open, zelfs als er sneeuw ligt. Geniet van een indrukwekkende skyline en bezoek de vele barretjes en restaurants in de trendy wijken van Toronto. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste bestemmingskeuze!

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Prachtig Canada

Ontdek Canada door een taalreis

 • Engelse en Franse taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Ruim aanbod in cursussen
 • Kies jouw favoriete stad!
 • Vancouver, Toronto & Montreal
 • Ideale plek voor natuurliefhebbers
 • Veilig land om in te wonen
 • Makkelijk land om te bereizen
 • Het gehele jaar door festivals

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Canada

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat