Taalcursus mogelijkheden in Engeland

Engelse taalcursussen in Engeland zijn enorm populair. Dat is ook niet zo gek, aangezien je de taal natuurlijk het beste leert in een land waar deze ook gesproken wordt! Met keuze uit diverse bestemmingen, vind je altijd een bestemming die bij jou past! Ben je een voetbalfan? Ontdek de voetbalsteden Manchester en Liverpool. Ben je opzoek naar een wat zomerse bestemming? Dan kun je naar badplaats Bournemouth, dit heeft namelijk het beste klimaat van Engeland. Wil jij graag naar een universiteitsstad met een bruisend studentenleven? Dan zijn de steden Oxford of Cambridge perfect! Niet te vergeten de hoofdstad Londen, waar altijd wat te doen is want:"If you're tired of London, you're tired of life!" Met rode telefooncellen, dubbeldekkers, high tea's en prachtige country sides, is Engeland de ideale bestemming voor jouw taalreis!

Door het grote aanbod van cursussen in Engels, vind jij altijd een cursus die bij jou past! Leer Engels in Engeland en volg een algemene taalcursus. Wil je jouw taalvaardigheden nog verder ontwikkelen? Boek dan ook een paar one-to-one lessen, waarbij een privé docent je lesgeeft. Als je meer van Engeland wilt zien, kun je meerdere bestemmingen combineren met het Multi Language Year.

De kosten voor een taalcursus in Engeland zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Incredible England

Ontdek Engeland door een taalreis

 • Engelse taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Ruim aanbod in cursussen
 • One-to-one lessen beschikbaar
 • Combineer steden
 • Multi Language Year

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Engeland

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat