Taalcursus mogelijkheden in Frankrijk

Volg een taalcursus in Frankrijk en ontdek wat dit mooie land allemaal te bieden heeft. Van ongekend mooie golven en stranden tot de romantische en hectische stad Parijs. Niet alleen de hoofdstad van Frankrijk heeft prachtige bezienswaardigheden want, naast de bekende La Tour Eiffel, Notre Dame, Le Louvre en de Sacré-Coer, heeft het land nog veel meer te bieden. Ontdek de historische studentenstad Montpellier met talloze gezellige terrasjes en pleintjes, de badplaats Nice met een boulevard van 7 kilometer lang, de wijnstad Bordeaux, het gastronomische Lyon of laat je onderdompelen in de Franse cultuur en leer van de locals in Rouen. 

Leer Frans in Frankrijk en laat je onderdompelen in de Franse gebruiken en gewoonten tijdens een taalvakantie in Frankrijk. Met een groot aanbod in cursussen, kun jij instappen op jouw niveau. Wil je jouw vaardigheden nog verder ontwikkelen? Boek dan een paar een-op-een lessen, waarbij je in een korte tijd een hoog resultaat zult krijgen.

De kosten voor Frans leren in Frankrijk zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Veelzijdig Frankrijk

Ontdek Frankrijk door een taalreis

  • Franse taalcursussen
  • Vanaf 1 tot 52 weken
  • Ruim aanbod in cursussen
  • Een-op-een lessen beschikbaar
  • Verken het veelzijdige Frankrijk

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Frankrijk

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

  • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
  • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
  • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
  • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
  • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat