Taalcursus mogelijkheden in Nieuw-Zeeland

Volg een Engelse taalcursus aan de andere kant van de wereld. Nieuw-Zeeland lijkt enorm klein op de wereldkaart en je zou haast denken dat er niet zoveel te zien is. Niets is minder waar! Nergens ter wereld zijn er zoveel verschillende natuurvormen te vinden. Nieuw-Zeeland is 'The home of Middle-Earth', bekend vanuit de Lord of the Rings. Ook als je het decor uit de film niet herkent, zul je je verbazen over het prachtige landschap. Kies de ideale bestemming voor jouw taalreis en ontdek wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft in de populaire wereldsteden zoals Queenstown, Auckland of Wellington. 

Nieuw-Zeeland is niet alleen aan te raden voor natuurliefhebbers, maar ook voor actiezoekers en avonturiers. Het land staat tevens bekend om de extreme sporten zoals bungeejumpen, skydiven en raften. Je zult je meteen welkom voelen door de gastvrijheid van de inwoners. Er heerst een paradijselijke levensstijl met enerzijds de unieke en indrukwekkende natuur en anderzijds watersport, rugby en barbecues. Engels leren in Nieuw-Zeeland is een unieke ervaring. Daarbij is een taalcursus in Nieuw-Zeeland een ideaal startpunt voor een prachtige rondreis. Het openbaar vervoer in Nieuw-Zeeland is dan ook erg goed geregeld.

Door het grote aanbod aan cursussen, kun je altijd instappen op jouw niveau. De kosten voor een taalcursus in Nieuw-Zeeland zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Prachtig Nieuw-Zeeland

Ontdek Nieuw-Zeeland door een taalreis

 • Engelse taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Ruim aanbod in cursussen
 • Keuze uit diverse populaire steden
 • Ongekend mooie natuur
 • Erg gastvrij land
 • Bruisend studentenleven
 • Ideaal land om te backpacken

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Nieuw-Zeeland

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat