Taalcursus mogelijkheden in Zuid-Korea

 

Zuid-Korea is een enorm populaire bestemming door de unieke cultuur, tradities en muziekstromingen als K-pop. Het is een puur land dat ongeveer drie keer zo groot is als Nederland en nog niet echt is ontdekt door massatoerisme. Ga op avontuur en spot prachtige paleizen en tempelcomplexen! Naast de vele culturele hotspots, kent Zuid-Korea ook een hele mooie natuur. Het grootste gedeelte van het land bestaat dan ook uit bergachtig oppervlakte.

De Koreaanse economie is één van de grootste in Azië. Hierdoor is het dan ook logisch dat veel jongeren ervoor kiezen om een taalcursus Koreaans te volgen. En dit leer je natuurlijk het beste, in het land waar Koreaans de officiële taal is. In de hoofdstad en ook wereldstad Seoul, zijn dan ook veel hightech bedrijven en producten te vinden. Je zult in compleet andere cultuur terecht komen waarbij je kennis maakt met de Koreaanse gebruiken en gewoonten. Het is een super gave bestemming voor een unieke taalreis.

Door het grote aanbod in cursussen, stroom je in op jouw taalniveau. De kosten voor een taalcursus in Zuid-Korea zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Fascinerend Zuid-Korea

Ontdek Zuid-Korea door een taalreis

 • Koreaanse taalcursussen
 • Vanaf 1 tot 52 weken
 • Ruim aanbod in cursussen
 • Schitterende tempels
 • Unieke locatie voor taalreis
 • Maak jouw wereldervaring!

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Zuid-Korea

 

Taalcursus in Seoul

 • Koreaans leren in Zuid-Korea
 • Cursusduur: 1 tot 52 weken
 • Gangnam district, Gwanjang
 • Overal ruik je eten en zie je wonderbaarlijke gebouwen

Plan een gratis oriëntatiegesprek

 

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat