Een reis op maat voor jouw gezelschap

Ben jij een docent en op zoek naar een leuke reis voor studenten? Of een vriendengroep die deze zomer wel eens een nieuwe uitdaging aan wil gaan? Misschien ben je wel opzoek naar een unieke invulling voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Laat Information Planet je helpen!

Met ons grote aanbod aan talen, bestemmingen, accommodatie en activiteiten hebben we opties voor iedere doelgroep en leeftijdscategorie. We bespreken graag met jou de mogelijkheden om vervolgens op maat een aanbod te kunnen doen. We kunnen het zo gedetailleerd maken als je zelf wil. Vervoer nodig naar de bestemming? Geen probleem! Activiteiten op locatie? Hebben we! Door onze persoonlijke contactpersonen bij elk van onze taalscholen kunnen we snel schakelen en een reis samenstellen die precies aansluit op de vooraf doorgegeven wensen en voorkeuren.

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Voordelen van een taalreis op maat

  • Ontdek jouw interesses
  • Leer een taal vloeiend spreken
  • Profiteer van groepstarieven
  • Aangepast op jouw wensen en voorkeuren
  • Flexibel te wijzigen
  • Unieke invulling van een buitenlandreis
  • Waardevolle ervaring

Met ons ruime aanbod aan cursussen, bestemmingen en activiteiten over de gehele wereld, hebben we iets voor elke doelgroep en leeftijdscategorie. Kies je voor een reis dichtbij huis of vlieg je naar de andere kant van de wereld? Het leren van een taal is een waardevolle toevoeging aan ieders cv, door een taalreis wordt educatie gecombineerd met een waardevolle ervaring. Laat ons weten wat het beste aansluit bij jouw plannen! Door de vele opties kan het maken van keuzes ook lastig zijn, hierbij helpen en begeleiden wij jou graag! Kom gezellig langs op ons kantoor of plan online een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hier zullen onze specialisten luisteren naar jouw specifieke wensen. En op basis van jouw wensen, kunnen onze specialisten je meer vertellen over alle mogelijkheden in het buitenland binnen jouw budget.

Na elkaar gesproken te hebben, kunnen wij direct voor jou aan de slag! Zo nemen we contact op met onze partners in het buitenland, waarna we een specifiek aanbod kunnen opstellen die aansluit op jouw besproken voorkeuren en wensen. Deze kunnen zowel per mail, telefonisch als persoonlijk bij ons op het kantoor worden besproken. Ben je al helemaal enthousiast en benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat