Wat is een Multi Language Year?

Droom jij van het leren van meerdere talen, terwijl je verschillende plekken van de wereld ziet? Met een Multi Language Year beleef je het avontuur van je leven! Stel samen met ons je eigen taalreis rondom de wereld samen. Kom terug met een rugzak vol taalkennis. Een wereldwijde ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Kies zelf..

 • Hoeveel en welke talen je wilt leren;
 • Je favoriete bestemmingen;
 • Je taalniveau, cursus of het aantal gewenste lessen;
 • De duur van je taalreis.

Een Multi Language Year is geen standaard taalcursus. Je kunt de reis volledig zelf inrichten en geeft het zelf vorm. Met een Multi Language Year gaan de mogelijkheden veel verder dan één taal in één land. Je hoeft niet langer te twijfelen. Combineer al je favoriete bestemmingen met de talen die je graag wilt leren. Je kunt gaan voor een van onze vooraf samengestelde pakketten, maar hebt ook de keuze om in samenspraak met ons zelf een reis samen te stellen. Zo organiseer je cursussen, activiteiten en accommodatie allemaal op een plek.

Een taalreis op maat en met meerdere bestemmingen

Waarom een Multi Language Year?

 • Unieke kans om in een korte tijd één of meerdere talen te leren
 • Ontdek al je favoriete bestemmingen
 • Fantastische levenservaring
 • Ideaal als je kiest voor een tussenjaar
 • Altijd unieke taalreis: jij bepaalt!
 • Top als je een maand, zomer, half jaar of een jaar weg wilt
 • Goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Laat je door ons inspireren

Het is ontzettend leuk om een vreemde taal te leren in het buitenland. Je leert een taal immers het beste als deze overal om je heen gesproken wordt. Daarnaast wordt je ondergedompeld in andere culturen en tradities. Het Multi Language Year is één van onze persoonlijke favorieten, omdat je zo ontzettend veel leert, ziet, meemaakt en je jouw eigen taaltrip kunt samenstellen.

Veel mensen gaan alleen op reis. Je maakt erg snel contact met leeftijdsgenoten op jouw taalschool. Je volgt lessen in internationale groepen met mensen vanuit de hele wereld. Er ontstaan vriendschappen voor het leven!

Met ontelbare mogelijkheden verspreid over verschillende bestemmingen kan het lastig zijn om keuzes te maken. Hier helpen we je daarom graag bij. Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze collega's en laat je inspireren door wat we allemaal te bieden hebben.

Onze Multi Language Year pakketten

Een Multi Language Year is volledig op maat samen te stellen. Maar om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we alvast een aantal pakketten voor je samengesteld. Je bekijkt ze hieronder! Vragen over de pakketten, overige mogelijkheden of beschikbaarheid? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalspecialisten.

MULTI LANGUAGE EXPERIENCE MALTA & IBIZA

12 WEKEN TAALCURSUS ENGELS & SPAANS

Hoe gaaf is het om op twee ultieme party eilanden Engels én Spaans te leren? Onze specialisten hebben dit pakket speciaal samengesteld voor de taalreiziger die houdt van zon, de island vibe en op zoek is naar een unieke ervaring!

Start in sunny Malta
Malta - 6 weken taalcursus Engels - 20 lessen per week

In dit pakket start je jouw taalreis op Malta, waar je gedurende 6 weken een taalcursus Engels volgt en het eiland verkent. Doordat je les hebt in de ochtend of middag heb je altijd een dagdeel de tijd om erop uit te trekken en je woordenschat te vergroten door met de locals in gesprek te komen. Je verblijft met andere internationale studenten in een gedeeld studentenhuis, waardoor je snel vrienden voor het leven maakt.

Go with the flow on Ibiza
Ibiza - 6 weken taalcursus Spaans - 20 lessen per week

Nadat je gewend bent geraakt aan de eiland flow op Malta reis je door naar Ibiza. Alles kan op dit eiland en het is de ideale plek om naast je Engels ook je Spaans onder de loep te nemen. Je volgt 20 uur per week Spaanse taallessen en woont in een studentenhuis met andere wereldreizigers. In een rap tempo wordt je Spaans flink bijgespijkerd en verken je samen met je medecursisten de prachtige plekjes van dit party island.

Wil je meer weten over deze unieke taalreis? Vraag ernaar bij onze specialisten. We stellen volledig op maat jouw taalreis samen, dus twee weken meer of minder, een ander eiland of een extra bestemming toevoegen aan jouw reis? Alles kan!

MULTI LANGUAGE EXPERIENCE ENGELAND & MALTA

24 WEKEN TAALCURSUS ENGELS

Is de Engelse taal helemaal jouw ding of ga jij je niveau omhoog tillen terwijl je ook nog iets van Europa ziet? Bekijk dan eens dit te gekke pakket speciaal samen gesteld door onze specialisten. Met dit pakket beleef jij twee verschillende culturen waarin de Engelse taal verwikkeld is!

Manchester's got everything except a beach
Manchester - 12 weken taalcursus Engels - 15 uur per week

Wil je Engels leren dan ben je nergens beter dan in de UK. Manchester is een geweldige stad met een bruisend uitgaansleven, veel internationale studenten en een typische Britse sfeer. Niet alleen in de pubs is het goed toeven, je kunt lekker eten in the city en uiteraard kun je een bezoekje brengen aan een voetbalwedstrijd van Manchester United. Je hebt hier allemaal tijd voor tijdens jouw taalcursus Engels die je gedurende 12 weken volgt. Je hebt vaak een dagdeel de tijd om je eigen plan te trekken en je Engels in de praktijk te brengen.

After rain comes sunshine
Malta - 12 weken taalcursus Engels - 20 lessen per week

Manchester is een erg gave bestemming, maar voor strand en zon moet je hier niet zijn. Daarom reis jij na een paar maanden Manchester door naar het altijd zonnige Malta. Meer dan 7 maanden per jaar voelt het hier aan als zomer en kun jij je Engels perfectioneren aan het strand. Ideaal om jouw Europese taalreis mee af te sluiten. Je krijgt in Malta een warm welkom en je zult je al snel thuis voelen op dit zonnige eiland.

Wil je meer weten over deze unieke taalreis? Vraag ernaar bij onze specialisten. We stellen volledig op maat jouw taalreis samen, dus twee weken meer of minder, een ander eiland of een extra bestemming toevoegen aan jouw reis? Alles kan!

MULTI LANGUAGE EXPERIENCE AUSTRALIË & ZUID-AMERIKA

24 WEKEN TAALCURSUS ENGELS & SPAANS

Je wilt graag zo veel mogelijk van de wereld zien en wil liever niet kiezen tussen twee prachtige continenten? Wij zeggen combineer ze! Waarom kiezen tussen twee wereldtalen? Leer Engels én Spaans en maak de reis van je leven!

Go Down Under
Australië - 12 weken taalcursus Engels - 10 uur per week

Met dit pakket start je in het prachtige Australië met een 12 weken taalcursus Engels. Op een fijne taalschool in Sydney, Darwin of Cairns dompel jij jezelf onder in de Engelse taal én de Australische no worries mind set. Het is ook mogelijk om binnen deze taalscholen te reizen, zodat je jouw ervaring in Australië helemaal naar wens kunt inrichten. Je verblijft met andere internationale studenten in een shared appartment of je kiest voor een privé kamer.

Olé Buenos Aires!
Argentinië - 12 weken taalcursus Spaans - 20 lessen per week

Het klinkt als een droom, maar na een super gave tijd in Australië reis je door naar dat andere gave continent: Zuid-Amerika! Je komt aan in Buenos Aires en gaat gedurende 12 weken Spaans leren in het immens mooie Argentinië. Je combineert je taalcursus perfect met wat sightseeing in de stad, maar uiteraard ga jij ook veel meer van dit land zien. Een wereldreis maak je vaak maar 1 keer, dus ga ervoor en geniet van deze werelddeal.

Wil je meer weten over deze unieke taalreis? Vraag ernaar bij onze specialisten. We stellen volledig op maat jouw taalreis samen, dus twee weken meer of minder, een ander eiland of een extra bestemming toevoegen aan jouw reis? Alles kan!

ULTI LANGUAGE EXPERIENCE ULTIMATE SPAIN

24 WEKEN TAALCURSUS SPAANS

Je bent helemaal weg van de Spaanse taal, de tapas, de gebouwen, de mensen, de siësta's, de fiësta's en je ziet jezelf al helemaal een tijdje wonen in dit prachtige land. Onze specialisten hebben dit pakket zo samengesteld dat je na jouw taalreis heel Spanje hebt gezien. Van Andalusië tot aan de costa's naar hoofdstad Madrid. Van natuur naar de zee door naar cultuur in de stad.

Leven aan de Spaanse kust
Valencia - 8 weken taalcursus Spaans - 20 lessen per week

Je begint jouw taalreis in het prachtige Valencia. Gelegen aan de Costa Blanca begint de zomer hier vroeg en is de stad een interessante mix tussen design en eeuwenoude architectuur. La Ciudad de las Artes y las Ciencias is een must see als je gedurende 8 weken Spaanse taallessen in de stad woont. Hippe shopping malls worden perfect gecombineerd met locale tapas cafés. Luxe restaurants en familiewinkeltjes trotseren het straatbeeld en met de hoge gebouwen om de typisch Spaanse pleinen is het lekker koel om te flaneren met een ijsje in je hand. Je zou bijna vergeten dat je hier bent om een taalcursus te volgen!

Eens wat anders dan Barcelona...
Madrid - 8 weken taalcursus Spaans - 25 lessen per week

Madrid! Wij houden van deze stad! Net even wat anders dan het alom bezochte internationale Barcelona, maar een geweldige Spaanse beleving. De taalschool die jou nog beter Spaans leert dan dat je inmiddels al kunt is super centraal gelegen. De school bevindt zich in een oud klooster en onderweg naar je Spaanse lessen baan je jezelf een weg door prachtige straten met eeuwenoude gebouwen. Na je cursus shop je gemakkelijk jouw spulletjes in de nabijgelegen winkels. Het dedicated taalteam zorgt ervoor dat jouw Spaans steeds beter wordt.

Niets is mooier dan Andalusië
Granada - 8 weken taalcursus Spaans - 15 uur per week

Je kunt jouw Spaanse leven niet beter afsluiten dan in het zuiden van Spanje: Granada. Je hebt al ruim 3 maanden gewoond in twee geweldige Spaanse steden, maar met Granada sluit je dit in stijl af. Deze stad biedt jou enorm veel cultuur, je ziet de Moorse invloeden terug in het overweldigende Alhambra en je zult merken dat je pas om 11 uur in de avond aan tafel gaat. In het voorjaar staat heel Granada in bloei, in de zomer zijn de siësta's lang en intens en in het najaar zit je in de avond met een vestje nog steeds lekker buiten te genieten van een wijntje. Het grote voordeel aan deze ervaring is dat je meerdere plekken in Spanje heel goed leert kennen en je Spaans ontzettend goed zal worden. Je wilt na deze reis vast nooit meer weg uit Spanje!

Wil je meer weten over deze unieke taalreis? Vraag ernaar bij onze specialisten. We stellen volledig op maat jouw taalreis samen, dus twee weken meer of minder, een ander eiland of een extra bestemming toevoegen aan jouw reis? Alles kan!

MULTI LANGUAGE EXPERIENCE BUDGET

24 WEKEN TAALCURSUS ENGELS, FRANS EN SPAANS

Je hebt een talenknobbel of wil deze graag krijgen. Meerdere talen leren op verschillende plekken in Europa... en dat voor een erg budget vriendelijke prijs! Wij hebben een perfect pakket samengesteld zodat je gedurende een half jaar Engels, Frans én Spaans leert in de Europese landen waar deze talen gesproken worden. Want waar leer je een taal nu beter dan in het land waar het iedere dag weer gesproken wordt?

Vive la France!
Montpellier - 8 weken taalcursus Frans - 20 lessen per week

Je verblijft in een typisch Frans gastgezin en gaat in het zuiden van Frankrijk naar een fijne taalschool in Montpellier. Je zult merken dat je in 8 weken tijd ontzettend veel leert en je gastgezin, docenten en Franse vrienden je zullen helpen met het steeds beter worden in de Franse taal. Kleine grammaticale foutjes maak je steeds minder en binnen een aantal weken kun jij je al goed redden als je naar de bakker gaat voor een baguette of een drankje doet op de Place de la Comédie. Franser dan dit kan je ervaring niet worden!

British Coastline
Bournemouth - 8 weken taalcursus Engels - 20 lessen per week

Van het Franse Montpellier vlieg je naar de Britse kust. In Dorset vind je de kustplaats Bournemouth waar je al snel merkt dat Engeland prachtige stranden heeft met idyllische strandhuisjes en uitgestrekte strandvlaktes. Nog niet "verpest" door veel toerisme vind je hier in de zomer veel activiteiten en kun je urenlang wandelen langs het strand. Zelfs tijdens de wintermaanden is het hier prachtig. Oké je hebt een warme winterjas nodig, maar de Britse charme vind je dan snel met een warme chocolademelk aan de boulevard. In het centrum zijn er veel winkels, restaurants en cafés, terwijl er ook plekken zijn waar het heerlijk rustig is en je van het landschap kunt genieten. Doordat je verblijft op een op en top Britse bestemming ben je in goede handen op je taalschool. Je leert Engels met een mooi Brits accent en je leert in no time Engels.

Let's get Spanish
Alicante of Granada - 8 weken taalcursus Spaans - 10 uur per week

Van het wat koude Engeland ga je door naar het Mediterraanse klimaat. Je gaat Spaans leren op een top taalschool in Alicante of Granada. Beide steden zijn geweldig. Alicante ligt aan de kust en vanuit hier ben je snel op een mooi plekje aan de kust en rij je binnen een paar minuten het heuvelachtige binnenland in. Granada ligt in Andalusië en hier is het in de lente geweldig mooi met bloemen die je dan in de smalle straten ziet uitkomen. Wat je ook kiest, nadat je in de afgelopen maanden een ster bent geworden in de Franse en Engelse taal word je nu helemaal ongedompeld met Spaanse teksten. ¡Adelante!

Wil je meer weten over deze unieke taalreis? Vraag ernaar bij onze specialisten. We stellen volledig op maat jouw taalreis samen, dus twee weken meer of minder, een ander eiland of een extra bestemming toevoegen aan jouw reis? Alles kan!

Onze meest populaire bestemmingen

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat