Volg een taalcursus Arabisch in het buitenland

Heb je de Arabische taal nodig voor werk? Of wil je uit interesse je verder verdiepen in de taal en cultuur? Dan is een taalcursus Arabisch iets voor voor jou. Met een taalcursus leer je op een leuke en snelle manier de taal spreken en begrijpen. Daarbij leer je natuurlijk gelijk de Oosterse wereld kennen en de gewoonten en gebruiken die hierbij horen. Kies jij voor een taalcursus in Jordanië? Dan ontdek je de prachtige historische stad Amman. Je kunt zowel als beginner als gevorderde een taalcursus Arabisch volgen. Door het grote aanbod aan cursussen stroom je altijd in op jouw niveau!

Waarom een taalcursus Arabisch?

Arabisch is een van de meest gesproken talen ter wereld en de belangrijkste taal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Wereldwijd hebben ongeveer 300 miljoen mensen Arabisch als moedertaal. Ook in Nederland wonen veel Arabisch sprekende mensen. Een taalcursus Arabisch is interessant voor iedereen die bijvoorbeeld tolk wil worden of internationaal aan de slag wil binnen de Arabische wereld. De taal komt goed van pas tijdens zakelijke onderhandelingen. In verschillende sectoren is er behoefte aan mensen die Arabisch spreken. Je kunt natuurlijk ook een taalcursus Arabisch volgen omdat je je wilt verdiepen in de taal en cultuur of voor vakantiedoeleinden. Het is een waardevolle toevoeging op je cv en het vergroot je internationale carrièrekansen.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Arabisch te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Arabisch zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Modern Standaard Arabisch
 • Alle niveaus A0-C2
 • Cursussen vanaf 16 jaar
 • Elke maandag starten
 • Vanaf 2 tot 48 weken
 • In Jordanië
 • Met leuke seminars op school

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Arabisch

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat