Volg een taalcursus Engels in het buitenland

Een taalcursus Engels in het buitenland volgen is enorm populair. Logisch, want overal ter wereld kun je de taal leren en met meer dan 750 miljoen sprekers kent het Engels veel aanbod op het gebied van taalcursussen. Daarbij kun je kiezen uit geweldige bestemmingen over de hele wereld om een Engelse taalcursus te volgen. Ben jij in voor een uitdaging binnen- of zelfs buiten Europa? Ontdek de grote Amerikaanse steden zoals San Diego, Los Angeles of New York. Wil jij 'The Big Five' spotten? Reis dan het prachtige Zuid-Afrika. Ga jij liever 'Down Under'? Bezoek de bekende wereldsteden zoals Melbourne of Sydney. Blijf jij toch liever binnen Europa? Geniet dan in het zonnige Malta, het gezellige Ierland of natuurlijk Engeland. Met talloze opties, wordt jouw droomtaalreis een feit! Er is keuze uit taalcursussen op elk niveau, heb je geen idee wat jouw niveau is? Doe de online Engelse Test!

Waarom een taalcursus Engels?

De Engelse taal wordt over de gehele wereld gesproken. Voor veel organisaties is het een pré of zelfs vereiste dat je het Engels uitstekend beheerst. Een goede kennis van de Engelse taal brengt je dus verder in de toekomst! Verbeter je taalvaardigheid door een taalcursus Engels te volgen in het buitenland. Als overal om je heen Engels wordt gesproken, leer je de taal snel en tot op een hoog niveau. Voor iedereen is er een geschikte cursus te vinden, van beginners tot gevorderden, van jongeren tot volwassenen en van leraren tot professionals in het bedrijfsleven.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Engels te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Engels zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Standaard Engels
 • Intensief Engels
 • Cambridge Engels
 • Examencursus IELTS/TOEFL
 • Engels voor leraren
 • Engels voor professionals
 • Engels voor 50+
 • Multi Language Year

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Engels

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat