Volg een taalcursus Italiaans in het buitenland

Een taalcursus Italiaans is er voor iedereen die gek is op Italië en zich verder wil verdiepen in deze prachtige taal en cultuur. Ook ideaal als je op vakantie gaat naar Italië en graag een praatje maakt met de lokale bevolking. Met een taalcursus leer je op een leuke en snelle manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je beschikt daarmee over een basiskennis van het Italiaans. Er ruime keuze in cursussen waardoor jij altijd een cursus vind die bij jou past! Laat je onderdompelen in de Italiaanse cultuur en geniet van de overheerlijke pizza's en pasta's. Kies jij voor een taalcursus in het mooie Venetië, modestad Milaan of historisch Rome?

Waarom een taalcursus Italiaans?

Het Italiaans is niet alleen een taal, maar ook een wereldberoemd gebruik. De taal leeft door het gebruik van typische Italiaanse handgebaartjes. De taal behoort tot de Romaanse taalgroep en is een van de officiële talen binnen de Europese Unie. Naast dat het leren van Italiaans ontzettend leuk en handig is, is het ook een waardevolle toevoeging op je cv. Het geeft je extra voorsprong op de (internationale) arbeidsmarkt.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Italiaans te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Italiaans zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Standaard Italiaans
 • Intensief Italiaans
 • Een-op-een lessen
 • Examencursussen
 • Instromen op jouw niveau
 • Multi Language Year
 • Vele bestemmingen in Italië

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Italiaans

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat