Volg een taalcursus Japans in het buitenland

Een taalcursus Japans in het buitenland is een unieke kans om kennis te maken met de cultuur en de mooie taal. Er is geen betere plek in de wereld om Japans te leren dan in Japan zelf. De taal wordt gesproken door 130 miljoen mensen op de wereld, dus het is zeker de moeite waard om Japans te leren. Ontdek de taal in de beste stad van Azië, Fukuoka of in de hoofdstad Tokyo. De stad Fukuoka is een van de meest levendige steden van de wereld, dus de kans is mega klein dat jij je gaat vervelen tijdens je taalcursus Japans. In de hoofdstad Tokyo krijg je een goed beeld van het moderne Japan. Bestel een drankje in de vele bars, ga uit eten in de restaurants en dans tot je erbij neervalt in een van de nachtclubs. Én je kan natuurlijk iedere dag genieten van de lekkerste sushi!

Waarom een taalcursus Japans?

Over de hele wereld zijn er 130 miljoen mensen die Japans spreken. Zowel in grote als kleine steden kan jij je hierdoor verstaanbaar maken. Japan is een belangrijk land in het zakenleven. In het zakenleven wordt natuurlijk ook vaak Engels gebruikt maar als jij Japans spreekt, kun jij je onderscheiden van de rest. Hierdoor heb jij een voorsprong, die een waardevolle toevoeging is op je CV waarbij je internationale carrièrekansen worden vergroot.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Japans te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Japans zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Standaard Japans
 • Verschillende uitbreidingsmodules
 • Cursussen vanaf 14 jaar
 • Alle niveaus A0-C2
 • Elke maandag starten
 • Multi Language Year

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Japans

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat