Volg een taalcursus Koreaans in het buitenland

Een taalcursus Koreaans is ideaal als je op vakantie gaat in Korea of als je deze fascinerende taal voor je werk wil beheersen. Met een taalcursus leer je op een leuke en snelle manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je beschikt daarmee over een basiskennis van het Koreaans. Deze taal leer je natuurlijk het beste in het land wanneer deze ook overal om je heen wordt gesproken. Kies daarom een taalcursus in de hoofdstad van Zuid-Korea. Seoul is een bruisende metropool waar altijd wat te beleven valt. Het is een mengelmoes van cultuurrijke historie en levendige moderniteit. Je kijkt je ogen uit wanneer je duikt in de rijke geschiedenis van Korea! Door de vele keuzes in cursussen, kun jij instromen op jouw niveau.

Waarom een taalcursus Koreaans?

De Koreaanse taal wordt in Noord- en Zuid-Korea maar ook in deel van China gesproken. Een taalcursus Koreaans is handig als je naar een van deze landen op vakantie gaat of als je voor werk een bezoek brengt. Het is een unieke taal met een eigen alfabet. Ook Zuid-Korea is een belangrijke handelspartner, hier zijn veel multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. Een Koreaan zal het waarderen wanneer je de Koreaanse taal beheerst. Je begrijpt je handelspartner beter en zo heb je meteen een streepje voor bij onderhandelingen. Het is een waardevolle toevoeging op je cv en het vergroot je internationale carrièrekansen.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Koreaans te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Koreaans zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Standaard Koreaans
 • Intensief Koreaans
 • Een-op-een lessen Koreaans
 • Multi Language Year
 • Cursussen vanaf 16 jaar
 • Alle niveaus A0-C2
 • Elke maandag starten

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Koreaans

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat