Volg een taalcursus Spaans in het buitenland

¡Hola! ¿Cómo estás? Met een taalcursus Spaans in het buitenland kun je straks snel in deze taal communiceren. Want dompel je onder in het Spaanse leven en je hebt de taal zo onder de knie. Leer Spaans in Spanje of Zuid-Amerika. Ben je nog helemaal niet bekend met de taal en wil je graag Spaans leren? Dit kan! Maar ook als je al een basiskennis hebt van de Spaanse taal kun je bij ons terecht voor een taalcursus. Kies voor intensief Spaans of krijg één op één les van een ervaren docent. Wil je een officieel examen doen dan is het DELE examen iets voor jou. Stroom in op jouw taalniveau en verbeter jouw Spaanse taalvaardigheden.

Waarom een taalcursus Spaans?

Spaans leren in het buitenland is een waardevolle ervaring. Op taalkundig vlak ontwikkel je jezelf, maar ook op professioneel en persoonlijk vlak. Je leert Spaans veel sneller op locatie, doordat je in alle situaties te maken krijgt met de taal en tegelijkertijd lessen volgt. Door deze combinatie maak je de taal snel eigen. Spaans is met 500 miljoen sprekers een wereldtaal. Niet voor niets is een taalcursus Spaans erg populair onder jong en oud. Naast het Engels is Spaans een goede vreemde taal om te beheersen. Je onderscheid jezelf op de arbeidsmarkt door een goede kennis van het Spaans in huis te hebben.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Spaans te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland. Dans de Flamenco, drink een glaasje Sangria en geniet van heerlijke paella. Dus feest, dans geniet en praat met de locals, zo oefen je gelijk je luister- en spreekvaardigheid!

De kosten voor een taalcursus Spaans zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Standaard Spaans
 • Intensief Spaans
 • Examencursus CELU/DELE
 • Spaans voor professionals
 • Spaans voor 50+
 • Multi Language Year

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Spaans

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat