Ontdek Malaga tijdens een cursus Spaans

"Leanda en ik hebben echt een fantastische studieweek achter de rug!"

Leanda en Anita zijn samen een week naar Malaga geweest voor een taalcursus Spaans en vertellen dat ze een hele leuke tijd hebben gehad. We zijn goed ontvangen en hadden samen 3 uur privéles, omdat er geen andere studenten op hetzelfde niveau waren. Helemaal top was dat! Het schoolgebouw was schitterend, de mensen super vriendelijk en Malaga is méér dan een geweldige stad. Wij hebben niets te klagen gehad! Leanda en ik hebben echt een fantastische studieweek achter de rug! Gracias Information Planet!

Wanneer er binnen hetzelfde niveau te weinig studenten zijn, dan heb je als cursist geluk en krijg je ‘privéles’. Dit komt vrij weinig voor, maar alles kan! Privélessen passen bij studenten die op zoek zijn naar een compleet gepersonaliseerd programma om hun Spaans te verbeteren of die een paar extra lessen zoeken om hun schema te completeren. Privélessen zijn een goede keuze als je iets speciaals zoekt of als je alles anders wilt doen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de lessen buiten de campus te volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een privéles op het strand of in een park? De lessen duren 55 minuten per les en worden door een native speaking docent gegeven. Privélessen zijn erg flexibel met betrekking tot inhoud. Je kunt namelijk zelf met je docent bespreken welke onderwerpen je graag wil behandelen en vaak kun je zelfs bepalen wanneer je graag de lessen wilt volgen: ochtend of avond. Heb je bijvoorbeeld moeite met bepaalde grammatica, uitspraak of wil je je Spaans verbeteren binnen een bepaald vakgebied, zoals de horeca? De optie met privélessen zijn eindeloos! Je kunt elke maandag starten en de lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Het maakt dus niet uit of je een absolute beginner bent of al een gevorderde spreker.

Heeft het verhaal van Anita en Leanda je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat