Spaans leren in historisch Malaga

"Ik zou iedereen aanraden om naar Malaga te gaan. Er is altijd wat te doen waardoor het een ideale plek is voor een leuk studentenleven!"

Ik ben voor 8 weken naar het zonovergoten Spanje vertrokken. Hier heb ik een taalcursus Spaans in Malaga gevolgd van 20 lessen per week. Hierdoor heeft mijn Spaans een flinke boost gekregen. Tijdens mijn cursus verbleef ik in een accommodatie die door school is aangeboden. Het is een studenten appartement met een eigen slaapkamer, de rest van het huis deelde ik met andere studenten. Dit vond ik super gezellig en hierdoor kwam ik snel in contact met andere internationals die ook de Spaanse taal wilde leren.

De taalschool is gevestigd in een historisch gebouw van 4 verdiepingen. Het is een hele mooie school die volledig is gerenoveerd in het hartje centrum van Malaga. Alles is hierdoor makkelijk te bereiken. Het was dan ook maar 5 minuten reizen naar de kust en ook dichtbij het bekende Thyssen museum.

Ik zou iedereen aanraden om naar Malaga te gaan. Het is een mooie stad met zowel historische als moderne aspecten. Er is altijd wat te doen waardoor het een ideale plek is voor een leuk studentenleven. Ik zou zeker nog eens terug willen!

Heeft het verhaal van Anne-Loeke je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat