Taalcursus Spaans op het fantastische eiland Cuba

"De taalschool was goed georganiseerd en de locatie was perfect ten opzichte van de hoofdstad Havana!"

Mijn naam is Annegreet en ik ben 46 jaar oud. De reden dat ik voor een taalcursus Spaans heb gekozen is omdat ik het leuk vind om een taal te leren en te kunnen praten met de mensen uit het land. In dit geval volgde ik een taalcursus op het mooie eiland Cuba. Ik vond het een zeer leuke tijdsbesteding tijdens mijn vakantie. Ik was met mijn beste vriendin op vakantie toen we zagen dat er taalcursussen beschikbaar waren. Zo kwamen we op het idee om een cursus te boeken via Information Planet. Dit werd dan ook makkelijk en snel voor ons geregeld!

Mijn ervaring over de taalschool en taalcursus is erg positief. Het was een hele leuke ervaring die ik anderen zeker zou aanraden. De taalschool was goed georganiseerd en de locatie was perfect ten opzichte van de hoofdstad Havana! Ondanks de wat mindere conversatie momenten door de kleinere groep, was het een fantastische culturele ervaring. De sfeer tijdens de lessen was heel goed, de leraren aardig en zette zich ook erg in voor ons. De maaltijden die we op school kregen waren gezellig en leuk. Daarnaast waren er hele goede cultuurlessen waar ik ook salsa lessen heb gevolgd. Information Planet heeft aan al mijn verwachtingen voldaan, gaf duidelijke informatie en hield goed contact!

Heeft het verhaal van Annegreet je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat