Taalcursus in het prachtige Montpellier

"Het was geweldig, ik zou het ontzettend graag nog een keer willen doen want 3 maanden was veel te kort!"

Mijn naam is Elisa en ik had Information Planet gevraagd om mij te begeleiden met een taalcursus Frans. Na overleg had ik gekozen om naar Montpellier te gaan en dit bleek een hele goede keuze. Ik heb echt de leukste tijd gehad daar! Het was zo leuk en heb ontzettend veel nieuwe gezellige mensen leren kennen van overal ter wereld, waar ik nu nog steeds contact mee heb. Ik heb in 3 maanden tijd zoveel geleerd en op een leerzame en interessante manier. School was nooit saai en alle docenten doen erg hun best om de lessen zo informatief en leuk te maken. Daarnaast werden er iedere dag activiteiten georganiseerd na schooltijd waardoor we elkaar, de omgeving en de Franse cultuur leerden kennen.

Ik heb ervoor gekozen om in een gastgezin te wonen om zo nog beter Frans te leren spreken. Ik voelde me thuis in mijn gezin en ze hebben ontzettend hun best gedaan om mij kennis te laten maken met de Franse cultuur.  Het was geweldig, ik zou het ontzettend graag nog een keer willen doen want 3 maanden was veel te kort!

Heeft het verhaal van Elisa je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalreis in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat