Engels leren in industriestad Manchester

"Het waren echt de twee gaafste maanden uit mijn leven!"

Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad tijdens mijn taalcursus Engels in Manchester! Zoveel nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk mijn Engels goed bijgespijkerd. Het waren echt de twee gaafste maanden uit mijn leven! Ik zou er zo naartoe kunnen verhuizen. Heb geen seconde mezelf alleen gevoeld of last van heimwee gehad. Ik wilde alleen maar langer blijven daar! Helaas heb ik geen tijd om nu nog een keer te gaan, maar als ik de kans nog een keer krijg zal ik die ook volledig aanpakken.

De school, mijn accommodatie, alles was super goed geregeld! Ik ben heel erg blij met deze keuze geweest. Tijdens de taalreis heb ik echt vrienden voor het leven gemaakt! Een meisje was er maar een maand, toch we zijn zo'n goede vriendinnen geworden dat we elkaar zeker nog eens gaan opzoeken! Het maakte niet uit of je een student, leraar of manager was, we zijn een grote familie! Information Planet nogmaals hartstikke bedankt voor het regelen van mijn taalreis! Deze ervaring ga ik nooit vergeten!

Heeft het verhaal van Faye je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat