Engels leren in de iconische stad Miami

"Je kan elke dag leuke dingen doen! Je hoeft je dus niet te vervelen, daar heb je eerlijk gezegd geeneens tijd voor!"

Ik wilde al een langere tijd een taalcursus volgen in het buitenland, gewoon omdat dat mij een geweldige ervaring leek. Eerst wilde ik een langere tijd naar Eartbourne, Engeland, tot dat mijn vader opeens de taalcursus naar Miami tegenkwam. Ik heb er niet lang over na hoeven denken, want ik zag mezelf wel op Miami Beach zitten! Je kunt er ook nog andere dingen doen anders dan vakantiecursussen dus ik zou zeker eens gaan kijken!  Ik vond het echt super fijn dat alles geregeld was, het enige wat ik zelf hoefde te doen was in Amsterdam in het vliegtuig stappen, vervolgens in New York overstappen en in Fort Lauderdale er weer uit stappen en daar stond iemand op me te wachten.

In je gastgezin is het normaal dat er nog andere mensen zitten van jouw school. Ik deelde mijn kamer met Kyra, wat altijd heel gezellig was. We hadden een eigen bank en tv op onze kamer, maar hebben vaak gewoon in de huiskamer gezeten. Op de 4th of July gingen we naar het strand om vuurwerk te kijken, wat echt een geweldige ervaring is. Mijn hostmom kon heerlijk koken dus elke avond had ik weer het heerlijkste avondeten ooit! Als ontbijt aten Kyra en ik altijd yoghurt met fruit, jam jam jam. Ik had zelf geen handdoeken meegenomen want die had ik daar gewoon gekregen, dat scheelt weer heel veel ruimte in je koffer!

Op de school zelf hadden we per dag les tot 12.00 uur met daartussen nog een pauze. Op school wordt de lunch gewoon voor je geregeld. Als je met een kleine groep bent kun je kiezen uit een aantal dingen en als er een grote groep is staat er gewoon veel klaar waar je lekker van kan opscheppen. Ik heb de eerste week in een klas gezeten met nog 5 andere mensen en de tweede week werd het alweer wat drukker. Je kan elke dag leuke dingen doen! Je hoeft je dus niet te vervelen, daar heb je eerlijk gezegd geeneens tijd voor! We gingen altijd rond 13.00 uur weg om de dingen te gaan doen. Toen we nog maar met zijn negenen waren ging er maar 1 begeleider mee en gingen in een busje. De week erna waren we al gauw met 30 mensen dus gingen er 3 begeleiders mee en gingen we in zo'n coole typisch Amerikaanse schoolbus. De stranden zijn zó mooi en er zijn overal palmbomen, helder blauwe lucht en prachtig water! Uiteraard hebben we cheesecake gegeten bij The Cheesecake factory, we hebben heerlijk gewinkeld, zijn naar de bioscoop geweest, Miami Seaquarium, Fort Lauderdale Cruise, the Everglades, musea etc! Ik zou iedereen enthousiasmeren voor een reis naar Florida, het was top!

Heeft het verhaal van Floor je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat