Een taalcursus Spaans in het gezellige Valencia

"Als je ergens Spaans wilt leren, zouden wij je honderd procent Valencia aanraden, het is fantastisch!"

Hoi, ik ben Jolijn en samen met Sara heb ik 2 maanden in Spanje gewoond. We kamen hier beide voor een taalcursus Spaans in Valencia. We hebben elkaar in Valencia ontmoet, doordat we in hetzelfde appartement woonden en ook bij elkaar in de klas zaten. Onze taalcursus hadden we beide al een tijd voor vertrek geboekt, maar plots was daar Corona. Op een gegeven moment werd het dus wel erg onzeker of we nog konden gaan, maar met de goede ondersteuning van Information Planet konden we beiden gelukkig gewoon naar Valencia.

Het begin was erg lastig voor ons allebei, want geen van ons had ooit Spaans gehad. Gelukkig merkten we na de eerste week al veel verandering. Iets wat we beiden niet hadden gedacht is, dat óók ons Engels erg is verbeterd! Dit omdat we een aantal internationale vrienden hebben gemaakt dus daar veel Engels mee spraken.

Allebei zijn we heel blij dat we voor de stad Valencia hebben gekozen. Het is een echt een hele leuke stad voor studenten en ook het weer is er echt super! Als je ergens Spaans wilt leren, zouden wij je honderd procent Valencia aanraden, het is fantastisch! Ook heeft de stad veel organisaties die super leuke excursies aanbieden. Hierdoor hebben we veel van de stad en omgeving kunnen zien, en ook daar nog veel nieuwe mensen leren kennen. Kortom we hebben een superleuke tijd gehad waarin we veel hebben geleerd, over onszelf en de taal. Daarbij hebben we veel mooie dingen gezien en een hele hoop nieuwe mensen leren kennen.

Heeft het verhaal van Sara en Jolijn je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat