Engels leren op zomers Malta

 

"Ik kan iedereen een taalcursus in het buitenland aanraden! Niet alleen gaat je niveau sterk omhoog maar je gaat ook een onvergetelijke tijd tegemoet."

Ik ben Lars van Beek, 21 jaar en heb afgelopen zomer afgelopen zomer mijn hbo-diploma behaald. Als vervolg op mijn hbo diploma heb ik besloten om een premaster en master bedrijfskunde te gaan volgen in Amsterdam. Het premaster programma zou echter pas vanaf februari beginnen. Hierdoor zat ik met een gat van zes maanden. Wetende dat deze masters volledig in het Engels zouden zijn leek het mij verstandig om mijn Engelse taal bij te gaan spijkeren. En wat is er mooier dan een taalcursus te combineren met een mooie reis? Ik ben vervolgens de mogelijkheden gaan onderzoeken en ik kwam al snel bij Malta. Een taalcursus in Malta leek mij de ideale plek door het mooie eiland en het klimaat. En ik kan vertellen dat ik hier absoluut geen spijt van heb gehad.

Malta heeft al mijn verwachtingen volledig waargemaakt! Op je eerste schooldag mag je een toegangstoets maken, aan de hand van deze toets word je in een klas geplaatst met jou betreffende niveau. In mijn geval was dit de Cambridge klas, deze klas richt zich volledig op de voorbereiding van het Cambridge examen (in 12 weken) welk ik ook begin december heb gemaakt. De docent was zeer kundig en altijd bereikbaar. Hij had zelf meerdere masters afgerond en was zeer betrokken bij je studievoortgang maar ook bij je tijd op het eiland. De school staat ook 24/7 voor je klaar wanneer je iets nodig hebt. Ben je ziek, heb je problemen met je appartement of weet je even niet wat je moet doen? Je kunt altijd bellen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Daarnaast worden er iedere dag meerdere activiteiten georganiseerd door school, sommige voor een kleine vergoeding. Alle activiteiten zijn er op gericht om jouw tijd in Malta zo aangenaam mogelijk te maken. Het moet natuurlijk een ervaring zijn die je nooit zult vergeten en dat was net zeker! Je kunt dan ook 7 dagen per week terecht op de feestjes in Paceville welke worden georganiseerd door school. Het uitgaanslevens op Malta is zeer goed en vele malen goedkoper dan het uitgaanslevens in Nederland. Naast de feestjes organiseert de school ook vele culturele activiteiten en sportactiviteiten zoals voetbal en paintball. Malta heeft veel te bieden en het heeft een groot aantal plekken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Zo is een weekend naar het andere eiland Gozo, zeker een aanrader. In Valletta, Mdina en bij de Dingli Cliffs moet je zéker zijn geweest.

Vanuit Information Planet heb ik alle hulp gehad die nodig was. Zowel voor, gedurende en na mijn reis. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat er iets niet goed was geregeld. Wanneer je onverhoopt ergens tegenaan loopt kun je altijd contact opnemen en dan wordt het probleem opgelost. Ze staan echt altijd voor je klaar. Ik kan iedereen een taalcursus in het buitenland aanraden! Niet alleen gaat je niveau sterk omhoog maar je gaat ook een onvergetelijke tijd tegemoet. Je leert nieuwe vrienden kennen van over de hele wereld en je zal dingen meemaken die je de rest van je leven nooit zal vergeten.

Heeft het verhaal van Lars je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Wil jij net als Lars een taalcursus in Malta doen?

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden!

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat