Ontdek Sydney tijdens een taalcursus Engels

"Ik heb het echt super naar mijn zin in deze stad, de accommodatie is top, de school is super en dat maakt het dat ik nog lang niet naar huis wil!"  

Ik ben nu een week in Sydney en heb het echt onwijs naar mijn zin! Eindelijk ook geen last meer van een jetlag, dus dat is super fijn. Toen ik aankwam bij mijn accommodatie Jack's Place, wist ik gelijk dat het goed zat. Het is echt super leuk met heel veel andere studenten, maar wel heel fijn mijn eigen kamer. Maandag ben ik begonnen met mijn taalcursus Engels in Sydney. Ik zit in een klas met 8 andere studenten met verschillende nationaliteiten, heel erg leuk en super leerzaam. De school is echt fantastisch! Ze zijn erg behulpzaam en je kan echt met al je vragen terecht, zelfs als het niets met school te maken heeft. Zoals het openen van een Australisch bankaccount.

Naast de taalcursus ben ik de afgelopen week de highlights van Sydney gaan bezoeken! Ik heb de Harbour Bridge, Opera House, Botanical Garden en Hyde Park al gezien, echt super onwerkelijk om dit van dichtbij te zien. Het uitgaansleven van Sydney heb ik ook al verkend en dat was echt heel gezellig! Ik ben dan wel in mijn eentje naar Australië vertrokken maar ik heb nog geen een moment mezelf alleen gevoeld. Door de leuke accommodatie en de school heb ik al onwijs veel mensen ontmoet. Met deze mensen ga ik dan ook nog veel leuke activiteiten doen de komende tijd. Voor deze week staan er alweer een hoop gezellige uitjes gepland. Kortom: ik heb het echt super naar mijn zin in deze stad, de accommodatie is top, de school is super en dat maakt het dat ik nog lang niet naar huis wil!

Heeft het verhaal van Liën je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat